هشدار رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران :

خطر مرگ برای نوزادانی که آب تهران را می نوشند

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان این که هم اکنون 42 درصد آب تهران از محل چاه‌ها تامین می‌شود، گفت: نیترات موجود در آب تهران برای نوزادان زیر 3 ماه می‌تواند خطر مرگ را به همراه داشته باشد.
کد خبر: ۷۲۳۰۴۷
خطر مرگ برای نوزادانی که آب تهران را می نوشند

رحمت‌الله حافظی در جلسه علنی امروز سه شنبه با بیان اینکه سازمان‌های جهانی از سال های پیش 30 سال خشکسالی را برای ایران پیش بینی کرده بودند، افزود: متاسفانه کسی به این هشدارها توجهی نکرد به گونه ای که کشورهایی که از لحاظ بارندگی نسبت به کشور ما دچار فقر بیشتری هستند، وضعیتشان بسیار مناسب تر از ما است و اعلام نمی کنند آب پشت سدهایشان روبه اتمام است.

وی ادامه داد: اعلام چنین موضوعی یعنی سکوت مدیریت و عدم مدیریت مصرف آب. زمانی که در صحن شورا در خصوص مدیریت طوفان پایتخت صحبت می کردیم، تذکر دادیم که در چند ماه آینده با بحران کم آبی مواجه هستیم اما مسئولان همچنان پشت درهای بسته در این رابطه تصمیم گیری کردند و هشدارها و کمبودها به مردم منتقل نشد که اگر اینگونه می شد می توانستیم از همراهی مردم کمک بگیریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 75 درصد آب مصرفی از آب تصفیه شده و 25 درصد از چاه های عمیق بود، گفت: امسال این میزان به 58 درصد آب تصفیه شده و 42 درصد آب چاه رسیده است و در سال آینده این رقم به 40 درصد آب تصفیه شده و 60 درصد آب چاه خواهد رسید.

رئیس کمیسیون سلامت با اشاره به وجود نیترات در آب چاه گفت: بر اساس اعلام سازمان های بهداشتی 45 میلی گرم میزان استاندارد نیترات در آب است که این میزان بر اساس استاندارد ملی ما 50ppm است، اما محیط زیست آمریکا استاندارد را 10ppm اعلام کرده است.

آب چاه ها 60ppm نیترات دارد و این رقم در آب پشت سدها 10ppm است که در هنگام توزیع، آبی که مردم مصرف می کنند، 30ppm نیترات دارد که این میزان برای کودکان زیر 10 سال زیان آور است و حتی گفته می شود این میزان نیترات باعث مرگ نوزادان 3 ماهه نیز می تواند بشود.

حافظی با بیان اینکه روزانه 3 میلیارد تومان هزینه تصفیه آب تهران است، گفت: می توان بخشی از این مبلغ را جهت تامین آب معدنی ارزان قیمت هزینه کرد و آبی که در لوله کشی ها می آید تنها صرف مصارف بهداشتی شود زیرا بر اساس آمارها تنها یک درصد از آب تصفیه شده صرف شرب شهروندان می شود.

وی درخواست کرد: شهرها به صورت علمی و زیربنایی اداره شوند، زیرا اداره شهر به شهر سنتی با وجود تمام تلاش های شبانه‌روزی مدیران راهگشا نخواهد بود، می بینیم که مردم نیز از این وضعیت ناراضی هستند در حالی که مدیران ما 18 تا 20 ساعت تلاش می کنند. روزانه 1.3 میلیاد تومان صرف جمع آوری زباله می شود که این رقم سالی 400 میلیارد تومان است با مدیریت علمی می توان پیمانکاری را پیدا کرد که 100 میلیارد تومان هم بدهد و صفر تا 100 جمع آوری زباله در پایتخت را انجام دهد.

رئیس کمیسیون سلامت پیشنهاد کرد: فراکسیونی با عنوان فراکسیون توسعه، تحول و مدیریت شهری ایجاد شود و به دور از سیاست و با کمک مردم و اساتید دانشگاهی مدیریت علمی در شهر را تعریف کند.( مهر )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
أمیر
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
۰
۰
دردآور هست این خبرها كه همه نتیجه بی مدیریتی هاست نه تحریمها. یك جا در این خبر آمده است كه روزانه به جای اینكه از این زباله ها درآمدی باشد خرج هم برای ملت دارد درست می گوید زباله یعنی درامد كه سألها سال هست از این در أمد مردم محروم هستند توضیح بأید داد جرا زباله طلا هست. با درست كردن كارخانه مدرن زباله سوزی اول خوب برای محیط زیست یعنی درامد دوم تولید برق یعنی درامد سوم از گرمای حاصل از سوخت زبال شبكه گرمایی برای خانه ها ومصرف كمتر از كاز شهر ی در فصل زمستان جای تعجب هست خبرنگاران خبر را می أورند در جرائد و تلویزیون ولی دیگر دنبال نمی كنند اگر من هم جزو این مدیران عقل كل بودم از خبرنگاران خوشم می أمد این تنها یك مورد از هزاران مورد هست در ایران از لحاظ مدریتی فقط یك سازمان وجود دارد انهم نیروهای نظامی هستند هدف شان مشخص هست و دنبال هدف شان هستن و موفق هستند برای نمونه تولید وسائل مورد نیاز شان برای نمونه در كشور هلند بادرامد سالانه معادل درامد كل كشور های خلیج فارس با جمعیت ١٦میلیون تعداد مدیران كاركشته انها بیشتر ٤٠ تا نیست ولی ما در ایران همه مدیر هستیم ،،،،،،،

نیازمندی ها