اسب اهدایی هاشمی رفسنجانی در روز واقعه

بازیگر فیلم روز واقعه گفت: اسبی که در فیلم روز واقعه مورد استفاده قرار گرفت، هدیه رئیس جمهوری ترکمنستان به آیت الله هاشمی رفسنجانی بود و قرار شد آموزش داده شود.
کد خبر: ۷۴۴۱۵۵
اسب اهدایی هاشمی رفسنجانی در روز واقعه

به گزارش ایرنا، علیرضا شجاع نوری پس از نمایش فیلم 'روز واقعه' در نشست نقد و بررسی این فیلم در قالب هفته فیلم های عاشورایی افزود: اسبی اصیل و اهدایی که ویژه مسابقات اسب دوانی بود، روزی سوار آن شدم و در حین بازی مرا را بلند کرد و از ارتفاعی نزدیک به دو طبقه ساختمان به زمین زد به گونه ای که دنده هایم شکست و فیلمبرداری متوقف شد، بعدها این اسب را از فیلم خارج کردند و اسب دیگری را جایگزین کردند.

فرهادی تفاوت چندانی با معین ندارد

سایت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پی رای اعتماد مجلس به فرهادی وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم، به بازنشر خاطرات هاشمی رفسنجانی در مقایسه فرهادی با معین وزیر علوم دولت اصلاحات پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، وی درهنگام معرفی اعضای کابینه اول خود به مجلس شورای اسلامی ضمن معرفی دکتر معین به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، نظر خود را درباره دکتر فرهادی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، در گزیده سخنان وی در سال 1368 آمده است:انتخاب آقای دکتر معین به‌عنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی، به‌این دلیل نبود که ما از آقای دکتر فرهادی ناراضی بودیم.من از اول آقای دکتر فرهادی را یک وزیر موفق می‌دانستم. ایشان همیشه کار می‌کردند و من هم به‌ایشان علاقمند هستم و بعداً هم از ایشان استفاده خواهم کرد اما دو سه نکته بوده است که ما به‌آقای دکتر معین رسیدیم. یکی نیازی است که ما الان به‌جذب چهره‌های علمی در دانشگاه‌ها داریم. در این مرحله، ما فکر می‌کنیم آقای دکتر معین بتواند در این قسمت موفق‌تر باشند. من فکر می‌کنم بین آقای دکتر فرهادی و دکتر معین زیاد تفاوتی وجود نداشته باشد. ضمن این که قاعدتاً دوستان آقای دکتر فرهادی با ‌دکتر معین هم کار خواهند کرد.

مفتی مصری:داعشی ها خوارج زمان هستند

مفتی سابق مصر تاکید کرد تکفیر شیعیان جایز نسیت و تکفیریها، خوارج قاتل، فاسق، مفسد و جنایتکار هستند.

به گزارش مهر، "علی جمعه"مفتی سابق مصر در گفتگو با روزنامه الرای کویت با توصیف گروه تروریستی داعش به عنوان گروهی قاتل، فاسق، مفسد و جنایتکار به حمایت بیگانگان از این گروه تکفیری برای اجرای طرح تجزیه جهان عرب اشاره کرد.

مفتی سابق مصر در اشاره به انتخاب خلیفه از سوی گروه تکفیری داعش تاکید کرد دعوت برای تشکیل خلافت اسلامی، ادعایی باطل و بی اساس است و هیچ ربطی به دین ندارد.

این عضو شورای علمای ارشد الازهر تاکید کرد اعضای گروه داعش، القاعده و دیگر گروههایی که اندیشه های تکفیری دارند، نسبت به دین و فقه و حقیقت اسلام جهل دارند و فقه شریعت را درک نمی کنند و منطق و نگرش افراطی خونریزی دارند و نظر دشمنان اسلام را در اسلام پذیرفته اند تا وجهه مسلمانان را مخدوش کنند.

آثار شکست داعش در موصل

اوضاع کلی در شهر موصل نشان دهنده شکست داعش است و نشانه های شکست آنان در شهر به چشم می خورد ، به گونه ای که داعشی ها با مشکل روبرو شده اند و از حضور در اماکن عمومی خودداری می کنند و نگران حملات نیروهای عراقی برای آزادسازی شهر هستند.

" کامل الکنانی " مدیر دفتر شبکه العالم در بغداد تأکید کرد،گروه تروریستی داعش از بیم عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی شهر موصل، پرچم های خود را پنهان کرده است.

تکریت هم درمعرض حملات نیروهای عراقی برای آزادسازی قرار دارد و تقریباً اطراف این شهر در دست نیروهای عراقی است.

عملیات نیروهای عراقی در مناطق مختلف در موصل پیشرفت هایی داشته است؛ از جمله این که منطقه تلال حمرین را که از مخفیگاه های اصلی داعش در شمال شرق عراق به حساب می آید، پاکسازی کردند و محور واقع از جنوب موصل به جنوب تکریت را به کنترل خود درآورده اند و آن جا را پاکسازی کرده اند که در نتیجه داعش ، قدرت و امکانات لجستیکی خود را از دست داده است.

حمایت سیاستمداران آمریکایی از مذاکرات هسته ای

گروهی از مقام های سابق دولتی، سفیران پیشین آمریکا و فرماندهان ارتش این کشور در بیانیه ای تاکید کردند که از ادامه گفت و گوهای هسته ای با تهران پشتیبانی می کنند و تصویب تحریم های بیشتر در کنگره را موجب فروپاشی گفت و گوها می دانند.

به گزارش ایرنا، در بیانیه اعضای سازمان موسوم به 'ایران پراجکت' آمده است: ما از تصمیم آمریکا، انگلستان، آلمان، فرانسه، چین و روسیه برای تمدید گفت و گوها با ایران به منظور دستیابی به توافق هسته ای جامع پشتیبانی می کنیم.

امضاکنندگان بیانیه تاکید کردند: 'مذاکره با ایران، مهمترین و پیچیده ترین گفت و گوها از زمان پایان جنگ سرد بوده است. چالش های فراوانی هم فراروی مذاکره کنندگان قرار داشت: هفت کشور با برنامه های متفاوت گرد یک میز آمدند؛ ایالات متحده و ایران نیز به مدت 35 سال با یکدیگر گفت و گو نکرده بودند و فضایی از بی اعتمادی میان دو طرف وجود داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها