علی اکبر سیارمه در گفتگو با مهر از جزئیات نشست امروز شورای عالی کار که با حضور نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت در وزارت کار برگزار شد خبر داد و گفت: نمایندگان دو گروه کارگری و کارفرمایی، پس از بحث و بررسی فراوان درباره افزایش پایه سنواتی جدید کارگران و مشمولان قانون کار از ابتای سال 94 به توافق رسیدند.
نماینده کارگران در شورای عالی کار اظهارداشت: همچنین توافق شد که از طریق پایه سنواتی که اعداد و ارقام آن در پایان سال جاری مشخص خواهد شد، تفاوت هایی در حقوق افراد با سابقه و افراد تازه وارد اعمال شود.
سیارمه ادامه داد: موضوع پایین بودن حقوق و دستمزد نیروهای قدیمی و دارای سنوات بالای خدمتی همیشه به عنوان یک دغدغه وجود داشت؛ از این طریق و توافق کلی بر سر افزایش پایه سنواتی مشمولان قانون کار، در صدد رفع این مشکل و ایجاد اختلاف مناسب بین حقوق تازه واردها و افراد دارای تجربه کاری هستیم.
عضو شورای عالی کار تصریح کرد: در زمینه افزایش پایه سنواتی کارگران، تصمیم گرفته شد که ارقام جدید در پایان سال و در قالب بسته جدید مزدی ارائه شود و در این زمینه با کارفرمایان به توافق رسیدیم. البته مباحثی نیز در زمینه حداقل دستمزد سال آینده، تورم و وضعیت معیشت کارگران مطرح شد.
وی همچنین از دیگر مصوبات امروز شورای عالی کار درباره اختیارات تشکل ها و کانون های کارگری در زمان برگزاری مجامع خبر داد و گفت: شورا به این نتیجه رسید که در زمان برگزاری دور سوم مجامع برای تشکل هایی که بیش از 1000 نفر عضو دارند، جمع آوری یک سوم اعضاء برای مجامع دشوار است؛ از اینرو این اختیار داده شد که خود مجمع عمومی درباره میزان حضور اعضا تصمیم گیری نماید.
این مقام مسئول کارگری کشور تاکید کرد: از سویی، به مجامع این اختیار نیز داده شد که بتوانند از طریق سیستم الکترونیکی، مجامع را برگزار کنند.
پیش تر برخی نمایندگان کارگری کشور از پیشنهاد وزارت کار برای افزایش میزان پایه سنواتی کارگران از 500 تومان روزانه به 1000 تومان خبر داده بودند. البته این ارقام در گروه های مختلف شغلی، تفاوت دارد و رقم 1000 تومان کف پایه سنواتی روزانه مشمولان قانون کار خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر