به گزارش واحد مرکزی خبر ، سید عزت الله ضرغامی در سومین همایش دانشگاه، سدی در برابر فتنه فعالیت های سیاسی- فرهنگی و انقلابی را در دانشگاهها ارزشمند خواند و گفت: کار دانشگاه باید بصیرت آفرین و مبلغ دین و ارزش های انقلاب باشد .
وی گفت: آن زمان که مسئولیت داشتم بیشتر عمل می کردم و گفتن برخی حرف ها به مصلحت نبود اما اکنون راحت تر می توانم برخی مسائل را بیان کنم
ضرغامی با اشاره به اینکه امروز قبح فتنه روشن شده است، افزود: اگر فتنه 88 به نتیجه می رسید معلوم نبود چه بلایی سر نظام می آمد و شاید دیگر شاهد عظمت اینگونه اسلام و حوادثی در سوریه و لیبی نبود.
هیچ کس تقلب را نمی توانست باور کند
رئیس سابق رسانه ملی گفت: هیچ کس تقلب را نمی توانست باور کند و به سرعت گفتند تقلب نبوده است.
ضرغامی گفت: رهبر معظم انقلاب فرصت جواب نهایی شورای نگهبان را عقب انداختند و با نمایندگان نامزدها جلسه گذاشتند و اگرچه من در آن جلسه نبودم اما وقتی از محتویات جلسه شنیدم به اوج مظلومیت و صبر مقام معظم رهبری پی بردم.
وی در ادامه به تبیین موضوع فتنه پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری در دهه 70 درباره خواص حرف های تاریخی زدند و در فتنه 88 معلوم شد داستان چه بود.
خواص به هر دلیلی نتیجه انتخابات 88 را برنتافتند
ضرغامی افزود: خواص به هر دلیلی نتیجه انتخابات 88 را برنتافتند و قرار بود از همان ابتدا بازی را به هم بزنند.
وی گفت: توصیه رهبر معظم انقلاب به بنده پس از شروع فتنه این بود که تلاش کنم صف کسانی را که به دنبال اردوکشی خیابانی بودند با افراد متدین و ارزشی که جزو آن 13 میلیون نفر بودند جدا شود.
ضرغامی افزود: در فتنه 88 خواص کمک کردند حق و باطل آمیخته شود اما هرچه جلو رفتیم کم کم فاصله گرفتند.
وی گفت: فتنه خاصیتی بسیار خطرناک دارد و آن این است که کسی که در فتنه گرفتار می شود دیگر نمی تواند برگردد با وجود اینکه شاید قبول داشته باشد کارش اشتباه بوده است .
ضرغامی افزود: آقای ناطق نوری در ابتدای فتنه واقعا ناراضی بود و پس از حوادث فتنه 88 همیشه نگران بود که اگر در فلان مراسم سخنرانی کند سخنرانی اش را به هم می ریزند یا نه که من همیشه به او اطمینان می دادم که هیچ اتفاقی رخ نمی دهد.
رئیس سابق رسانه ملی گفت: آقای ناطق نوری 25 بهمن 88 توانست بیاید و علیه فتنه حرف بزند و مصاحبه خوبی داشت و فتنه را محکوم کرد.
موسوی آگاهانه در جریان طراحی ها بود اما کروبی ناآگاهانه
وی در خصوص موسوی و کروبی هم گفت: من میان این دو تفاوت قائلم؛ موسوی آگاهانه در جریان طراحی ها بود اما کروبی ناآگاهانه .
ضرغامی گفت: این نظر کارشناسی من است و شاید کسی نظر دیگری داشته باشد و همچنین معتقدم خاتمی با همه نقدهایی که به او می شود گرفتار فتنه شد و کسی که گرفتار فتنه می شود سخت است برگردد.
وی افزود: خاتمی در سال 88 در یک مجلس سرد و یخ اعلام نامزدی کرد و دو روز بعد که موسوی نامزدی خود را اعلام کرد خاتمی عقب نشست و استعفا کرد و لذا موسوی، خاتمی را هم بازی داد.
ضرغامی گفت: من با خاتمی کار کرده ام و هیچ مشکلی با او نداشته ام و وقتی دوران 8 ساله ریاست جمهوری اش به پایان رسید مراسم تقدیری از وی در سازمان صدا و سیما برگزار شد چرا که معتقد بودیم کسی که هشت سال رئیس جمهور است به عنوان سرمایه نظام باید برای کشور حفظ شود و خاتمی در مراسم آن روز سخنان خوبی گفت و می توانست به عنوان سرمایه بماند.
بیشتر وقتم را به مطالعه و دیدن فیلم صرف می کنم
رئیس سابق رسانه ملی در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه آیا قبول دارید رسانه ملی در مواجه به فتنه 88 بصیرت نداشت، افزود: ما فکر نمی کردیم حادثه ای با این ابعاد روی دهد و هیچ کس هم خبر نداشت.
ضرغامی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که این روزها را چگونه سپری می کنید؟ گفت: بیشتر مطالعه می کنم و فیلم هایی که باید می دیدم و وقت نکرده بودم ، می بینم.
وی افزود: آخر شب ها هم مهمان شبکه نمایش و HD هستم و آخرین فیلمی که دیدم فیلم روز پس از فردا بود که بسیار فیلم دیدنی بود و از آقای اخوان تشکر کردم و به او پیامک دادم.
رئیس سابق رسانه ملی در پاسخ به سوالی در این باره که آیا خانواده از این وضع راضی اند یا نه؟ گفت: هیچ فرقی نکرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم