عطا پورشیرزاد پیش از ظهر شنبه به خبرنگاران گفت: این طرح با همکاری پروژه زاگرس، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، اداره حفاظت از محیط زیست و طبیعت دوستان کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد.
وی بیان کرد: در این طرح در جنگل هایی که بر اثر آتش سوزی یا دیگر عوامل تخریب یا تنک شده بودند، بذر درخت بلوط کشت شد.
پورشیرزاد اظهار داشت: در این راستا ۲۰۰ کیلوگرم بذر با همکاری ۶۰ نفر از اعضای بسیج دانش آموزی و تشکلهای مردمی دوستدار طبیعت در هشت هکتار از جنگل های پارک ملی دنا و منطقه دنای غربی کشت شده است.
وی تصریح کرد: جنگلهای بلوط غرب ایران با وجود خدمات و کارکردهای بسیار زیست بومی در زمینه تولید آب و هوای سالم، با قدمتی حدود پنج هزار سال از دیدگاه اکولوژیک جنگلهایی جوان و آسیبپذیر هستند.
مدیرکل محیط زیست استان گفت: هم اکنون زوال و خشکیدگی درختان بلوط از مهمترین تهدیدات تنوع زیستی جنگلهای غرب ایران است.
پورشیرزاد بیان داشت: در پی تغییرات اقلیم و کاهش سطح آب زیرزمینی، زادآوری طبیعی درختان بلوط به شدت کاهش یافته و باعث تشدید ورود ریزگردها شده است.
وی عنوان کرد: جنگل ها و منابع طبیعی در زیبایی محیط زیست، سلامتی انسان، کاهش آلایندگی هوا و توسعه صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت مولد و اشتغالزا اهمیت شایانی دارد.
پورشیرزاد ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح مشارکت مردم به عنوان بهره برداران اصلی جنگل ها و مراتع برای حفظ این سرمایه های خدادادی به ویژه در پیشگیری از تخریب بیشتر شود.
مدیرکل محیط زیست استان همچنین گفت: طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی به منظور یکپارچه سازی بهره برداری پایدار و حفاظت از تنوع زیستی در فعالیت های اقتصادی و برنامه ها و طرح های بخشهای دولتی، اقدام به تدوین استراتژی های توسعه برای مدیریت بهره برداری منابع در محدوده کوهستان زاگرس مرکزی کرده است.
به گزارش مهر، پارک ملی و منطقه حفاظت شده دنا با ۹۰ هزار هکتار مساحت دارای دو هزار گونه گیاهی، ۵۰ گونه گیاهی آندومیک و با گونه غالب بلوط یکی از مهمترین مناطق حفاظت شده زاگرس مرکزی است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: