به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، سیدمحمد سادات ابراهیمی، افزود: پس از بررسیهایی که انجام شد به این نتیجه رسیدیم موضوع حفاظت از این جنگل بسیار مهم است و این جنگل یکی از سرمایههای مهم کشور محسوب میشود. بنابراین در تصمیمگیری درباره این جنگل باید مسائل و منافع کلان کشور در نظر گرفته شود و از محدودنگری و جزنگری خودداری شود.
وی گفت: من معتقدم که ما باید جنگل ابر را ثبت جهانی کنیم. یعنی پرونده را آماده کنیم و جنگل را برای ثبت جهانی به یونسکو پیشنهاد دهیم که هم توجه انجمنهای مردم نهاد به این موضوع جلب شود و هم مردم حساسیتشان بالا رود و بدانند که چه سرمایه منحصر بهفردی در دست آنهاست. هم این که سازمانهای بینالمللی برای کمک بیایند و مشاورههای لازم را انجام دهند. اگر اینطور شود قطعا ما دنبال این خواهیم بود که چگونه از این نعمت به نحو درست استفاده کنیم.
وی درباره جزیره آشوراده نیز گفت: بدون شک باید جلوی هر چیزی که اثرات منفی و مخربی بر محیطزیست دارد، گرفته شود. اگر ملاک برای ما این باشد، بدون شک مسائل مربوط به گردشگری و کارهای عمرانی یا تولیدی و کشاورزی فرع بر این موضوع خواهد بود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: تا زمانی که موضوع محیطزیست موضوع اول کشور نباشد ما شاهد چنین تناقضهایی خواهیم بود. لذا به نظر میرسد در این زمینه رسانهها، انجمنهای مردمنهاد و دانشگاهیان باید حساسیت موضوع را بیشتر کنند. مثل موضوع جنگل ابر که یک وحدت نظر خوبی وجود دارد. امیدوارم درباره آشوراده و میانکاله هم با تلاش انجمنهای مردم نهاد، رسانه و دانشگاهیان این حساسیتها بر انگیخته شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد