به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سپاه، این مرکز در بیانیه ای اعلام کرد: این افراد مأموریت ترویج فساد و استحاله سبک زندگی ایرانی - اسلامی و هدف قرار دادن نهاد مقدس خانواده را در سطح کشور در دستور کار داشتند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: این شبکه با سوءاستفاده از بستر اینترنت و با حمایت پنهان و غیرمستقیم دولتهای غربی، توانسته بود در دو سال فعالیت در پوشش موضوعات فرهنگی - اجتماعی، در قالب حدود 350 صفحه، تعداد قابل توجهی از کاربران را در شبکه اجتماعی فیسبوک مخاطب خود قرار دهد.
همچنین این شبکه عموماً در جریان های رسانهای که بیگانگان هدایت آن را به عهده داشتند، مورد سوء استفاده دستگاه رسانهای ضد انقلاب قرار گرفته بود.
تلاش برای ترویج فرهنگ اباحه گری، سست کردن و نفی نهاد خانواده، تمسخر اعتقادات و ارزشهای دینی، ترویج روابط خارج از قواعد اخلاقی و انتشار تصاویر خصوصی دختران جوان برخی از عناوین فعالیت های این شبکه بوده است.
سوءاستفاده از نوجوانان و جوانان اعم از دختر و پسر و تولید و توزیع مطالب غیراخلاقی و ضد دینی در قالب مطالب زرد و عامهپسند در شبکه اجتماعی فیسبوک، برخی دیگر از عناوین فعالیتهای این شبکه است.
اغفال زنان و دختران عضو فیسبوک، زمینه کسب درآمد نامشروع و تأمین معاش اعضای این شبکه را فراهم کرده بود.
این بیانیه می افزاید: اشراف اطلاعاتی شکلگرفته در بستر رسانههای اجتماعی موجود در فضای مجازی کشور، گویای فعالیتهای خلاف قانون و شرع، به اشکال مختلف در سایر رسانههای اجتماعی است که عموماً از سوی افراد شرور و سابقهدار شکل میگیرد و در همین مجال با نیتی خیرخواهانه به یکایک آنان هشدار داده میشود تا بساط فسادگستری خود را جمع کنند و از پیروی شیطان لعین دست بردارند که در غیر اینصورت بر اساس قانون با برخورد دستگاههای اطلاعاتی و قضایی مواجه خواهند شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد