حجتالاسلام مصطفی ناصری درباره آخرین وضعیت مدارس استیجاری و قلع و قمعی در کشور اظهار کرد: تعداد ۲۰۰ مدرسه در کشور وجود دارند که استیجاری و برخی از آنان قلع و قمعی است.
وی درباره میزان اعتبار مورد نیاز برای خریداری مدارس قلع قمعی، افزود: پولی که باید با آن مدارس قلع و قمعی را خریداری کرد آنقدر بالا است که قابل برآورد نیست.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: زمین های مدارس قلع و قمعی در نقاط مختلف کشور هستند و قیمت زمین ها در نقاط مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و دائما در حال افزایش است.
ناصری افزود: با صحبت و پرداخت اجاره با مالکان به توافق رسیده ایم و هیچ مدرسه قلع و قمعی در سال تحصیلی جاری تخلیه نشده است.
در سالهای گذشته برخی از زمینها با کاربری آموزشی و یا با موقعیت آموزشی جهت احداث مدرسه در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و آموزش و پرورش با صرف هزینه در این نوع زمینها مدرسه دایر کرده و مورد استفاده دانش آموزان قرار داده است.
در دهه اخیر افرادی اصالتا یا وکالتا با مراجعه به آموزش و پرورش و بعضا هم با مراجعه به محاکم قضایی، مدعی مالکیت عرصه این نوع مدارس شدهاند و محاکم قضایی با ملاحظه اسناد مالکیت و سابق ثبتی ملک، حسب درخواست مالک، آموزش و پرورش را محکوم به خلع ید (کوتاه کردن دست متصرف ملک)، قلع و قمع و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف کرده است.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد