محمد سوری در گفتگو با شانا با بیان این که سهامداران شرکت ملی نفتکش ایران سه صندوق بازنشستگی نفت، تامین اجتماعی و کشوری هستند، تصریح کرد: این موضوع یک بار در دادگاه ثابت شده است و حال دوباره به همان دلیل این شرکت را تحریم کردند که نشاندهنده حرکتهای سیاسی است.
وی با بیان این که مردان حقوقی شرکت ملی نفتکش به خوبی در دادگاه لندن از حق ایران و این شرکت دفاع کردند، افزود: تصمیم اتحادیه اروپا کاملا سیاسی است و ارتباطی به دفاعیات ایران ندارد.
مدیرعامل اسبق شرکت ملی نفتکش ایران با بیان این که برداشتن تحریمها و دوباره گذاشتن آن هیچ تاثیری در کار شرکت ملی نفتکش ایران نداشته است، تصریح کرد: شرکت ملی نفتکش هم اکنون چندین موضوع مهم پیش رو دارد که مانع از انجام کارهای بین المللی این شرکت شده است.
وی نداشتن بیمه بدنه، نداشتن بیمه پی آی اند کلاب (Club I& P ) و محدودیت انتقال پول از سوی نظام بانکی و سایرخدماتی که به دلیل نداشتن بیمه پی اند آی شرکت ملی نفتکش با آن مواجه است را از مهمترین مشکلات حال حاضر این شرکت عنوان کرد و گفت: با برداشتن تحریمها در سال گذشته هیچیک از این مشکلات حل نشده است. بنابراین با گذاشتن دوباره آن اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
شرکت مالی نفتکش ایران سال ۲۰۱۲ در فهرست تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفت اما تابستان گذشته (ژوئیه ۲۰۱۴) دادگاه عمومی اروپا با شکایت ایران، رای به لغو این تحریمها داد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد