زندگی در پایتخت مخوف خلافت داعش

یکی از فعالان سوری به بیان ناگفته‌ هایی از زندگی با تروریست‌های داعش در شهر رقه، "پایتخت" خلافت خودخوانده داعش پرداخت و جزئیاتی جدید از زندگی روزمره با وحشی‌گری‌های آنها را به تصویر کشیده است.
کد خبر: ۷۷۴۱۴۶
زندگی در پایتخت مخوف خلافت داعش

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی.ان.ان، اصلا سخت نیست که بخواهید وارد استان رقه سوریه شوید، بلکه به گفته یکی از فعالان سرشناس، مشکل خروج از رقه است.

صدای ابو ابراهیم الرقاوی آرام و شمرده است. وی زندگی در داخل شهری را توصیف می‌کند که داعش مدعی است که پایتخت "خلافت" آنهاست، اما چیزهای ترسناکی که وی جزئیاتشان را بیان می‌کند، بسیار دلخراش و وحشتناک است؛ حملات هوایی، اعدام‌ها، اهدای خون اجباری و ازدواج با تروریست‌های داعش.

وی تاکید کرد: اگر شما کاری در دادگاه "اسلامی" دارید، آنها به شما می‌گویند به بیمارستان بروید و خون اهدا کنید و پس از آن برایمان رسید بیاورید و اگر شما این کار را انجام ندهید، به شما می‌گویند که نمی‌توانند به شما کمک کنند. آنها می‌گویند نمی‌توانیم به شما کمک کنیم مگر اینکه به بیمارستان بروید. حملات هوایی زیادی وجود دارد و شبه‌نظامیان مجروح داعش نیز زیاد هستند.

الرقاوی می‌گوید، شبه‌نظامیان داعش شیفته سکس هستند. برخی از آنها دو و یا حتی سه زن دارند و حتی با وجود این تلاش می‌کنند تا تعدادی "برده" از دختران ایزدی بگیرند.

وقتی داعش به شهر رقه آمد، ساختمان‌ها را به رنگ سیاه درآورد، اما حال الرقاوی می‌گوید که پوشش‌های رنگی صورتی، سفید، طلایی و سبز نیز در شهر استفاده می‌شود و این نشان می‌دهد که داعش می‌خواهد ساختمان‌ها کمتر هدف حملات هوایی ائتلاف قرار بگیرند. با وجود رنگ کردن مجدد ساختمان‌ها در طیف‌های روشن، هنوز هم ساختمان محل اعدام، شکنجه، سر بریدن و به صلیب کشیدن سیاه رنگ است.

این فعال سوری همچنین می‌گوید: دیوار بزرگی میان غیرنظامیان و شبه‌نظامیان وجود دارد. درست همانند این است که دو زندگی متفاوت در شهر رقه وجود داشته باشد. با این حال این شهر برای برخی از شبه‌نظامیان خارجی همانند بهشت است چراکه آنها پول زیادی دریافت می‌کنند و خانه‌ها و ماشین‌های لوکس دارند.

با این حال الرقاوی می‌گوید، برای برخی از آنها، رقه بهشتی که آنها انتظار داشتند، نبود. شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه شبه‌نظامیان خارجی‌ای که تلاش می‌کنند از شهر فرار کنند، کشته می‌شوند. الرقاوی گفت: داعش پاسپورت‌های آنها را می‌گیرد و اگر کسی برای فرار تلاش کند، آنها به سرعت او را می‌کشند. در واقع مشکل این نیست که وارد شهر رقه شوید، بلکه مشکل این است که چگونه باید از آن خارج شد.

گشایش کانال گفتگو بین ایران و آمریکا

یک روزنامه استرالیایی سفر وزیر خارجه این کشور به ایران را گشایش کانالی در جهت گفتگوی سازنده بین ایران و آمریکا در مسئله داعش ارزیابی کرد.

سیدنی مورنینگ هرالد نوشت: جولی بیشاپ نخستین مقام ارشد دولت استرالیا است که پس از یک دهه به ایران سفر می کند. او همچنین دومین مقام ارشد غربی است که در دهه اخیر به ایران سفر خواهد کرد.

به گزارش «انتخاب»، این سفر در مسئله جنگ علیه داعش به عنوان تغییر دهنده بازی نگریسته می شود اما در عین حال می تواند فرصت های اقتصادی سودمندی در اختیار استرالیا قرار دهد.

باتوجه به دشمن مشترکی که عراق، سوریه و اکنون لیبی را درنوردیده است، دولت اوباما امیدوار است که استرالیا کانالی برای دیالوگ و گفتگویی سازنده بین واشنگتن و تهران فراهم کند.

سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران در ماه اوریل(فروردین-اردیبهشت) رخ می دهد که کمتر از دو ماه پیش از آنکه ضرب الاجل مذاکرات هسته ای فرا رسد.

هاشمی: احمدی‌نژاد اصل انحراف است

آیت الله هاشمی این روزها علاوه بر پرکاری در انجام گفت‌وگوها و دیدارها، صریح‌تر هم شده است. او علاوه بر طرح موضوعاتی از قبیل رهبری شورایی، شاید برای اولین بار بود که پس از نزدیک به ده سال از روی کار آمدن احمدی‌نژاد (که رقیب اصلی او در انتخابات 84 بود) صراحتا گفت که «اصل انحراف خود احمد‌ی نژاد است»

به گزارش مثلث آنلاین،سایت دفتر آیت‌الله هاشمی بخش از سخنرانی ایشان را در حاشیه دیدار با تشکل‌های دانشجویی 5 استان دانشگاه آزاد اسلامی منتشر کرده است که در آن آیت‌الله به بیان ناگفته‌هایی از انتقاداتش در جلسه هیات رئیس خبرگان رهبری در زمان دولت گذشته پرداخته بود.

آیت الله هاشمی در این دیدار به اقیانوسی از خرابی و فساد در دولت قبل و به جلسه جالبی با هیأت رئیسه خبرگان در همین مورد اشاره می کند.

بنا به نوشته سایت‌ آقای هاشمی وی اتاقی را در انتهای سالن به میهمانان نشان می‌دهد و می گوید: «همین جا، به آقایان گفتم که چرا تمام کارهای این دولت (احمدی نژاد) را تأیید می‌کنید؟ فردا جواب مردم و خدا را چه می‌دهید؟ بعد هم به آقایی که در خبرگان بود، گفتم: حالا که رسوا شده، می‌گویی فلان کس باعث انحرافش شده. اصل انحراف خود اوست. اگر اشتباه کردی، صادقانه به مردم بگو اشتباه کردم. نه اینکه پشت فلان کس قایم شوید و بگویید انحراف کار او بوده. مردم این حرف ها را باور نمی‌کنند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها