به گزارش ایرنا، این اختلاف چند ساله با رایزنی نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان، قرارگاه عملیاتی شهید معمار، فرمانداران شهرستان های خاش و ایرانشهر، بخشدار ایرندگان، علما و ریش سفیدان طوایف درگیر و سایر طوایف به صلح و سازش انجامید.
مدیر قبایل و طوایف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: اختلاف طایفه بامری و بهادرزهی در حوزه ایرندگان شهرستان خاش بیش از 20 تن کشته داشته که حدود 18 نفر از دو طایفه بامری و بهادرزهی و چند نفر از طوایف دیگر مانند ایرندگانی، سیاهانی، عبدالزهی، مارندگانی و سرپک به قتل رسیدند.
حسین قاسمی ادامه داد: متاسفانه این اختلاف چندین حوزه را در شهرستان های خاش، ایرندگان، مهرستان، ایرانشهر، دلگان و حوزه دشتیاری چابهار تحت تاثیر خود قرار داده بود به طوری که با نفوذ و وابستگی طوایف مذکور ناامنی ها به حوزه های نام برده نیز سرایت کرد.
وی تصریح کرد: براثر این اختلاف 60 کودک یتیم و 17 زن نیز بیوه شدند و همچنین برخی روستاهای استان خالی از سکنه و مزارع و کشت زارها نیز ویران شد.
اختلافات قومی و طایفه ای در مناطق قبیله ای یکی از معضلات اجتماعی است که متاسفانه علاوه بر طوایف درگیر سبب سلب آرامش و امنیت مردم می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد