سید حسین نقوی حسینی، رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در خصوص «واگذاری مدارس دولتی به مؤسسان مدارس غیر دولتی»، افزود: طبق قانون اساسی، آموزش و پرورش تا پایان دوره متوسطه رایگان است و باید دولت خدمات رایگان آموزشی در اختیار شهروندان قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه البته این به معنای نادیده گرفتن مشارکت و کمک مردم در آموزش و پرورش نیست، اظهار کرد: به همین جهت به مدارس غیردولتی مجوز داده شد تا به کمک دولت بیایند، اما مردم ملزم به ثبت نام در آن مدارس نیستند و همیشه آموزش و پرورش رایگان در اختیار مردم هست.
نقوی حسینی یاد آور شد: اتفاقی که اخیرا افتاده و سال گذشته دنبال شد، این بود که متأسفانه آموزش و پرورش برخی مدارس دولتی و نحوه آموزش دانشآموزان آن مدرسه را به افراد واگذار کرد.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس افزود: این خسارت بار بود، به این جهت که فردی که مدرسه را اجاره میکند و با درآمدی که به عنوان سرانه در اختیارش قرار میگیرد و میخواهد مدرسه را اداره کند، شاخصهای آموزش و پرورش را نادیده میگیرد.
وی اضافه کرد: برای نمونه فهرستی از معلمان مدارس واگذار شده را داشتیم که 6 معلم دوره ابتدایی، مدرک دیپلم داشتند؛ مدیر مدرسه برای کاهش هزینه، افرادی را به کار میگیرد که نه تربیت معلم رفتهاند و نه مدرکشان مناسب با تحصیل است و این بسیار خسارتبار بود.
در سال 94 واگذاری مدرسه به افراد نداریم
نقوی حسینی ادامه داد: به همین جهت مجلس شورای اسلامی در بودجه سال 94 دیگر این اجازه را به دولت نداد؛ یعنی این تبصره را که به دولت اجازه این کار را میداد، حذف کرد و در سال 94 واگذاری مدارس دولتی به افراد را نخواهیم داشت.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در خصوص موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش افزود: آخرین اخبار استیضاح این است که نمایندگان استیضاح کننده بر نظر خود پابرجا هستند؛ اما هیأت رئیسه مجلس هنوز طرح استیضاح را نپذیرفته و اعلام وصول نکرده است. ( فارس )
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد