محمد روحبخش در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: درخواستهایی از انگلیس و آلمان و همچنین از حوزه خلیج فارس برای حضور در بازار سرمایه کشور داریم.
وی اظهار کرد: حتی یک شرکت که بیش از هشت میلیارد دلار را مدیریت میکند و در 25 کشور فعال است، آمادگی خود را برای فعالیت در بازار ایران اعلام کرده است تا بعد از برداشته شدن تحریمها فعالیت کند.
روحبخش گفت: پارسال در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران کمیتهای تشکیل شد و نقاط ضعف و قوت بازار سرمایه را بررسی کرد تا ورود سرمایهگذاران خارجی را به کشور تسهیل کنیم.
وی تصریح کرد: در این راستا استاندارد و کوتاه کردن فرآیند صدور کد معاملاتی بررسی شد و زمان صدور کد معاملاتی از دو ماه به دو هفته کاهش یافته است.
روحبخش افزود: پارسال حدود 170سرمایهگذار خارجی در قالب حقیقی و حقوقی به بورس تهران مراجعه کردند که امسال بیشتر شده است و در حال رصد بازار هستند تا در زمان مناسب اقدام کنند.
این مقام مسئول از تمایل سرمایهگذاران خارجی برای فعالیت در صنایعی همچون پالایشگاه، صنعت خودرو و صنایع ساختمانی و صنایع متنوع دیگر خبر داد و تصریح کرد: بورس تهران تنوع مناسبی دارد، حدود 36 صنعت در بازار بورس تهران فعال است و سرمایهگذاران خارجی میتوانند سبد صنایع خوبی در بازار سرمایه ایران داشته باشند.
وی در بیان سقف و کف میزان سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران خارجی و غیراستراتژیک گفت: فعالان اقتصادی خارجی نمیتوانند بیش از 10 درصد سهام از یک شرکت را خریداری کنند و همچنین سرمایهگذاران خارجی با هم نمیتوانند بیشتر از 20 درصد یک شرکت و صنعت را در اختیار داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: