عبدالناصر همتی افزود: همچنین براساس این مذاکرات قرار شد نرخ سود سپرده کمتر از سه ماه 10 درصد باشد.
به گفته وی، بانک مرکزی نرخ سود سپرده های یکساله را 20 درصد تعیین کرده و بقیه آن را برعهده بانک ها گذاشته است.
رئیس شورای عالی هماهنگی بانک ها در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه ممکن است برخی بانک های خصوصی و کوچک و موسسات مالی باز هم به این توافقات پایبند نباشند و بازار نرخ های سود روزشمار و کوتاه مدت را برهم بریزند، تصریح کرد: امکان هر چیزی وجود دارد و مسئولان باید کنترل و نظارت بیشتری بر عملکرد آنها داشته باشند.
وی افزود: اما با توجه به اینکه سقف نرخ سود تسهیلات توسط شورای پول و اعتبار 24 درصد پیش بینی شده، پرداخت نرخ هایی بیش از ارقام توافقی به صرفه نخواهد بود، بانک ها اگر می خواهند با زیان مواجه نشوند، پرداخت سود بیش از 20 درصد بی معنا خواهد بود.
براساس بخشنامه بانک مرکزی نرخ جدید سود بانکی از روز جاری (چهارشنبه) 16 اردیبهشت ماه در سیستم بانکی اجرایی می شود.
بانک مرکزی پیرو نشست اخیر شورای پول و اعتبار، «دستورالعمل ناظر بر سیاست های پولی و اعتباری در سال 1394»را به تمام بانک ها ابلاغ و اعلام کرد دستورالعمل فوق از تاریخ 16 اردیبهشت ماه 94 در نظام بانکی کشور لازم الاجرا خواهد بود.
براساس تصمیم بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار از این پس نرخ سود سپرده های یکساله 20 درصد و نرخ سود تسهیلات مبادله ای نیز حداکثر 21 درصد خواهد بود.
اعضای شورای پول و اعتبار همچنین نرخ سود تسهیلات مشارکتی را از 28 به 24 درصد کاهش دادند، علاوه بر این نرخ سپرده قانونی با کاهش نیم واحد درصد به 11 درصد رسیده است.
براساس اعلام بانک مرکزی، تعیین نرخ سود سپرده های زیر یکسال نیز به بانک ها واگذار شده و قرار است بانک ها نرخ سود سپرده ها را متناسب با محصولات برای دوره کمتر از یکسال تعیین کنند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد