داود زارعیان افزود: یکی از سناریوها این است که به نرخ پایه فعلی درصدی اضافه شود.هم اکنون هر دقیقه مکالمه درون شهری 30 ریال است که مثلا بیست درصد به این مبلغ اضافه شود و سازمان تنظیم مقررات آن را قانونی کند.
وی سناریوی دوم را در نظرگرفتن هزینه ثابت برای مشترکان تلفن ثابت دانست و افزود: مشترکان در این سناریو می توانند به هر میزانی که علاقه مند هستند مکالمه داشته باشند، به عنوان مثال هر شهروند ایرانی دارای تلفن ثابت بین پنج تا شش هزار تومان به صورت ثابت هزینه تلفن بپردازد و تمام مکالمات درون شهری این مشترک رایگان باشد.
افزایش آبونمان مشترکان تلفن ثابت
سخنگوی شرکت مخابرات سناریوی دیگر را افزایش آبونمان مشترکان تلفن ثابت دانست و گفت : راه دیگر این است برای اینکه تلفن بدون کارکرد نداشته باشیم هزینه آبونمان افزایش پیدا کند؛ در حال حاضر پنج میلیون مشترک بدون کارکرد در سراسر کشور وجود دارد، هزینه نگهداری خطوط بسیار بالاست و پیشنهاد این است که آبونمان ثابتی از تلفن ها گرفته شود تا بتوان همه تلفن ها را دایر نگهداشت.
اجرای طرح همکدی دلیلی برای کاهش درآمدهای شرکت مخابرات
زارعیان اجرای طرح همکدی در کشور را دلیلی برای کاهش درآمدهای شرکت مخابرات بین 14 تا 30 درصد دانست و افزود: امیدواریم با تصویب یکی از این سنایورها در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مشترکان شرکت مخابرات کمتر افزایش تعرفه ها را احساس کنند.
وی گفت: ما خواهان افزایش قیمت به شکلی که در کشور روی می دهد نیستیم بلکه تلاش داریم کاهش درآمدهای شرکت را که از طریق طرح همکدی ایجاد شده جبران کنیم در واقع اگر تعرفه های شرکت مخابرات به قبل از طرح همکدسازی تلفن ثابت برگردد، بخشی از مشکلات این شرکت مرتفع خواهد شد.
سخنگوی شرکت مخابرات افزود: تعرفه تلفن ثابت را آخرین بار در سال 1382 شورای اقتصاد وقت تعیین کرد و از آن تاریخ تا به امروز با وجود تغییرات بسیار زیادی که در هزینه ایجاد شده، این تعرفه ها تغییری نکرده است.(خبرگزاری صدا و سیما)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد