عملیات اجرایی صحن عقیله بنی هاشم (س) کلید خورد

عملیات اجرایی صحن عقیله بنی هاشم (س) در کربلا با انعقاد قرار داد اجرای آن در جوار حرم حسینی آغاز شد.
کد خبر: ۸۰۷۲۱۵
عملیات اجرایی صحن عقیله بنی هاشم (س) کلید خورد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حسن پلارک در مراسم امضا این قرارداد، گفت: در پی افزایش زائران حرم حسینی به‌ویژه حضور میلیونی عاشقان اهل بیت علیهم السلام در مناسبت‌های مختلف مانند اربعین، لزوم توسعه حرم امام حسین (ع) بیش از پیش احساس می‌شد. از این رو طرح احداث صحن‌های بزرگ و ایجاد فضاهای جدید جهت استفاده هرچه بیشتر زائران، در بین الحرمین و حوالی حرم مطهر حسینی در دستورکار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار گرفته است.

وی افزود: براین اساس ستاد بازسازی عتبات پروژه صحن عقیله بنی هاشم (س) را به‌عنوان بخشی از طرح جامع توسعه حرم حسینی در زمینی به مساحت 50 هکتار و زیربنای 168 هزار متر مربع در دستور کار قرار داد. طراحی معماری این صحن بزرگ، توسط دکتر خان‌محمدی از اساتید دانشگاه علم و صنعت و جمعی از مهندسان و کارشناسان ایرانی بر اساس معماری ایرانی-اسلامی صورت گرفته است.

رییس ستاد بارسازی عتبات عالیات افزود: صحن عقیله بنی هاشم(س) در چهار طبقه و در ضلع جنوبی و غربی حرم و در حد فاصل درهای ورودی باب الراس و باب القبله و در اماکنی چون خیمه گاه و تل زینبیه احداث می‌شود.

پلارک گفت: واقع شدن دو طبقه از پروژه در زیر زمین و بالا بودن سطح آب‌های زیر زمینی موجود در منطقه، عملیات حفاری و اجرای این طرح را با پیچیدگی‌ و ابعاد فنی خاصی همراه کرده است که با دانش فنی و استفاده از توان داخلی و بهره‌مندی از تجربه مهندسان و مشاوران مجرب در بخش فنی و مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات در حال عملیاتی شدن می‌باشد.

وی افزود: این صحن مجموعه‌ای از شبستان‌های زیارتی، فضای رو باز، کتابخانه، موزه و دارالضیافه و... خواهد بود.همچنین ایجاد نماد تل زینبیه به شکل تپه نیز در کنار مکان زیارتی موجود در نظر گرفته شده است.

مراسم امضای قرارداد اجرایی این صحن، عصر روز پنجشنبه با حضور مسئولانی از دوکشور در کربلای معلا برگزار شد.

تفاهمنامه واگذاری این طرح به ستاد عتبات عالیات نیز زمستان سال گذشته با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری بین ستاد بازسازی و تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) امضاء شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها