شایان ذکر است نمایه این مقالات در سایر مجلات و پایگاه های علمی – مدیریتی دنیا مثل آکادمی علوم فنلاند، آکادمی علوم مدیریتی و سازمانی امریکا، آکادمی علوم آلمان، انجمن مطالعات سازمانی نروژ، انجمن مطالعات مدیریتی دانشگاه گوتنبرگ سوئد منتشر شده است.
این دو مقاله که در ذیل مفهوم کلان و نظریه مدیریت اسوه نوشته شده است تحت عناوین «ارزیابی میزان تأثیر مدیریت اسوه در بهبود کارایی» و «ارائه روش مدیریتی بمنظور اداره جامعه» می باشند.
بدین ترتیب «نظریه مدیریت اسوه» مورد تأیید علمی مراکز دانشگاهی بینالمللی قرار گرفت که این موضوع، یک اتفاق بزرگ و افتخار آفرینی قابل تحسین در حوزه علوم انسانی کشور محسوب می شود.
در توضیح نظریه مدیریت اسوه محور باید گفت که این نظریه مدیریتی بر اساس احکام الهی، قرآنی و سیره نبوی ترسیم شده است.
در حالی که مکتبهای مدیریت فعلی براساس منفعت محوری قرار دارند، «نظریه مدیریت اسوه» براساس حب محوری بنا شده است که در نقطهای کامل جدید و متفاوت از نظریههای قبلی قرار دارد.
ما این اتفاق علمی و معرفتی بزرگ را به دکتر صلاحی و مجموعه دانشگاهی و علوم انسانی کشور تبریک گفته و آرزومندیم تا روند تولید علم در این حوزه براساس معارف دینی، روند روبه رشد گرفته و سایر عرصه های این حوزه را نیز در بر بگیرد.(بولتن نیوز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب