به گزارش جامجم، ساعت 11 شب 27 تیر امسال مردی هراسان همراه دختر سه سالهاش به کلانتری غیاثی مراجعه کرد و گفت: ساعتی قبل همراه دختر سه سالهام نگین در حال بازگشت از خانه مادرم بودم که یک لحظه مقابل کافینت خیابان اکبرآبادی حواسم به داخل مغازه پرت شد. وقتی به خودم آمدم، پسر نوجوانی را دیدم که نگین را به آغوش گرفته و در حال دویدن است. با مشاهده این صحنه شروع به سروصدا کردم. در همان لحظه مرد موتورسواری که در حال گذر از خیابان بود به تعقیب پسر نوجوان پرداخت و پسر نوجوان نیز وقتی دید چند نفر از اهالی به دنبال او هستند، بچه را رها کرد و در ادامه اهالی موفق به دستگیری پسر کودکربا شدند.
با تشکیل پرونده برای پسر نوجوان به اتهام کودکربایی، او به دادسرای جنایی منتقل و تحقیقات از وی آغاز شد. پسر 15 ساله که خود را عبدالمروان معرفی کرد، درباره انگیزهاش از ربودن دختربچه سه ساله گفت: من و پدرم کارگر ساختمانی هستیم. از چندی قبل به ساختمان حشمت که از اتباع افغان است، رفت و آمد داشتیم. او سرکارگر ساختمان بود و من در آنجا حشیش میکشیدم. حشمت همیشه به من حشیش میداد. امشب برای مصرف مواد به آنجا رفتم، اما پولی نداشتم. او از من خواست به جای پول حشیش، کودکی را ربوده و برایش ببرم. من هم در حال پرسهزنی در خیابانها بودم که متوجه دختربچه شدم و چون پدرش حواسش به او نبود، به سمتش رفتم و با بغل کردن دختر دویدم، اما چند دقیقه بعد دستگیر شدم.
با اعترافات پسر 15 ساله، ماموران حشمت را در همان ساختمان نیمهکاره دستگیر کردند. متهم 35 ساله با رد ادعاهای عبدالمروان گفت: این پسر همراه پدرش به ایران آمده و ولگرد است. نمیدانم او چگونه معتاد شده است و تحتتاثیر حشیش توهم زده و این ادعاهای دروغ را مطرح میکند. من با گذرنامه و روادید کار قانونی به ایران میآیم و هر سه ماه ده روز به دیدن خانوادهام در افغانستان میروم. او یکی دو باری به ساختمان ما آمد که وقتی فهمیدم معتاد است دیگر او را راه ندادم. باور کنید من نقشی در کودکربایی نداشتم.
با اعترافات حشمت، بازپرس سعید احمدبیگی دستور بازداشت او و تحقیقات تخصصی در این باره را صادر کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب