براساس دیگر یافته های محلی، صاحب این دندان به گوشت اسب، گوزن و کرگدن علاقه ویژه ای داشته است.
یابنده این دندان دختری 16 ساله است و با همکارش در یک منطقه باستانی مشهور در اطراف روستای توتاول در جنوب فرانسه مشغول به کار بوده است.
دیرینه شناسان این یافته را حائز اهمیت خوانده اند زیرا در اروپا تاکنون سنگواره های انسانی بسیار اندکی با این قدمت پیدا شده اند.
100 هزار سال قدیمی تر از انسان توتاول فرانسه
دانشمندان نتوانستند تشخیص دهند که این دندان به یک زن تعلق داشته یا یک مرد اما روشن است که نوجوان 16 ساله دندان را در لایه ای از خاک یافته که 560 تا 580 هزار سال قدمت دارد.
به گزارش ایرنا، با این حساب این دندان حدود 100 هزار سال قدیمی تر از اسکلت انسانی یافته شده در اطراف توتاول است. بازمانده های این اسکلت که به «انسان توتاول» مشهور است، حدود 450 هزار سال قدمت دارد.
منطقه باستانی اطراف روستای توتاول در جنوب فرانسه از مشهورترین سایت های باستان شناسی مربوط به دوران پیش از تاریخ در اروپاست.
در 50 سال گذشته هزاران نفر به صورت داوطلبانه در جست وجوهای باستان شناسی این منطقه شرکت کرده اند.
رژیم غذایی صاحب دندان
صاحب دندان 560 هزار ساله در دوره ای سرد، بادی و خشک زندگی می کرده و ظاهرا به گوشت اسب، گوزن، بایسن (نوعی گاومیش وحشی) و کرگدن علاقه ویژه ای داشته است. این اطلاعات از یافته های باستان شناسی غاری به دست آمده که دندان در آن پیدا شده است.
طبق این گزارش استخوان فک انسان هایدلبرگی که در سال 1907 در آلمان پیدا شد، سال ها کهن ترین سنگواره انسانی یافت شده در غرب اروپا بود.
عمر این استخوان 600 هزار سال بر آورد شده است البته سال 2013 در جنوب شرقی اسپانیا دندان یک انسان اولیه پیدا شد که 1.4 میلیون سال قدمت داشت سپس این گمانه مطرح شد که انسان های مدرن در بخش های خاصی از اروپا زندگی می کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد