سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران امروز در حاشیه بازدید جمعی از محققان و پژوهشگران این مرکز علمی از موسسه تحقیقات برنج کشور در رشت گفت: تلاش7 ساله دانشمندان پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران و موسسه تحقیقات برنج کشور نتیجه داد و برنج هسته ای آماده کشت انبوه است.
ابراهیم مقیسه با بیان اینکه هنوز برای این رقم جدید نامی انتخاب نشده است، گفت : محققان ایرانی بذربرنج هسته ایی را با روش پرتوتابی با اشعه گاما تولید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی با بیان اینکه در حال حاضر برنج هسته ایی به صورت آزمایشی در 3 استان گیلان، مازندران و فارس کشت شده است، افزود: قرار است این رقم جدید برنج از سال 96 کشت انبوه شود.
سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران تصریح کرد: مقاومت در برابر خشکسالی، آب شور و باد و باران، خوش عطری، زودرسی و قد کوتاه نسبت به رقم های بومی هاشمی و طارم را از ویژگی های رقم برنج هسته ای است.
مقیسه تولید شلتوک برنج هسته ای درهر هکتار را حدود 6 تن اعلام کرد و افزود: این مقدار برای رقم های بومی نظیر هاشمی 3.5 تن است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد