تبلیغات زودهنگام شروع شد!
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:تبلیغات زودهنگام نامزدهای احتمالی انتخابات مجلس شورای اسلامی در اراک، مدتی است آغاز شده است. به گزارش خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی از اراک، اخیراً در یکی از مهمانیهای تبلیغاتی که به بهانه رونمائی از کتاب یکی از نامزدها برگزار شد مسئولان ارشد استانی نیز حضور داشتند درحالی که مسئولان باید با تبلیغات زودهنگام انتخابات برخورد کنند.
درآمد مدل های جدید ،400 تا یک میلیون
جمهوری اسلامی نوشت :کرایه دادن خودرو برای شب عروسی، از قدیم مرسوم بوده است، اما در سالهای اخیر، بازارهای کار جدیدی به بهانه جشن عروسی شکل گرفته است. دخترهایی که مدل عروس میشوند، توانستهاند در این بازارها درآمد به خوبی برای خود دست و پا کنند. شهرت بعضی از آنها به پای بازیگران میرسد و آرایشگران برای جذبشان رقابت زیادی دارند. براساس گزارشهای میدانی صدا، این بازار ساز و کار خاصی دارد و هر کسی نمیتواند به راحتی به آن ورود کند، تازه واردهای بازار بعد از تایید چهره باید مبلغی را هم در ابتدای کار به آرایش گران بپردازند، اما اوضاع برای چهرههای مشهور متفاوت است. چهرههایی که آرایش گران اسم و رسمدار نیز به جز آنها حاضر به همکاری با شخص دیگری نیستند؛ چرا که نوعروسها براساس عکس آن مدلها آرایش گر خود را با هزینههای میلیونی برای یک شب انتخاب میکنند. براساس گزارش – میدانی صدا، مدلهای معروف برای آن که سرو صورت خود را در اختیار آرایشگران بگذارند روزانه بین 400 هزار تا یک میلیون تومان دریافت میکنند. بررسی فعالیتهای برخی از این مدلها نشان میدهد ماهانه حدود 20 بار در سالنهای مختلف عروس میشوند و میتوان برآورد کرد ماهانه به طور میانگین حدود 18 میلیون تومان از آرایش شدن کسب میکنند. راستی چه کسی باید جلوی این شغل کاذب و فاسد را بگیرد؟
«محمود عباس»، مهرماه به تهران می آید
روزنامه ایران درستون دیگه چه خبر نوشت:محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بزودی به تهران سفر میکند. «احمد مجدلانی»، عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» با اعلام اینکه این سفر ماه اکتبر انجام میشود، گفته است که ایران نیز بزودی در فلسطین سفیر خواهد داشت. منابع آگاه فلسطینی در رامالله به فارس گفتهاند که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، «احمد مجدلانی» عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین را مسئول پرونده ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی ایران کرده است. این منابع گفتند: «محمود عباس»، خواهان ایجاد روابط محکم فلسطین با ایران است و برای رسیدن به این هدف به قدرت <مجدلانی> اعتماد دارد به همین دلیل این پرونده را به او محول کرده است.» «مجدلانی» نیز با بیان اینکه «در گفتوگو با وزیر خارجه ایران این موضوع را بررسی کردیم که اگر امکان داشته باشد سفیر جمهوری اسلامی ایران در اردن سفیر غیر مقیم کشور فلسطین باشد»، گمانهزنی رسانهها درباره ارتباط سفر «عباس» به تهران با کاهش سطح روابط ایران با حماس را رد کرد و گفت: «تشکیلات خودگردان از ماهها پیش تماسها با جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرده است.»
دعوت یونسی از اهل سنت به هشیاری
ایران نوشت:دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی گفت: «اهل سنت با هشیاری کامل مراقب باشند خواستههای مذهبی آنها به مطالبات سیاسی تبدیل نشود.» به گزارش ایرنا به نقل از «پایگاه اطلاعرسانی انسجام ملی»، حجتالاسلام علی یونسی این مطلب را دیروز در دیدار جمعی از نخبگان و صاحبنظران اهل سنت خراسان و سیستان و بلوچستان بیان کرد. وی با اشاره به انتقادات موجود نسبت به تخریب نمازخانه اهل سنت در منطقه پونک تهران اظهار داشت: «همه مسئولان ارشد کشوری و از جمله شخص رئیس جمهوری از این اقدام ناخشنود هستند.» وی افزود: این مسأله «با پیگیری مسئولان حل و فصل» می شود.
احتمال دعوت از «احمدینژاد» به دستگاه قضایی
ایران آورده:یک سایت اصولگرا به نقل از منابع خودش خبر داده که احتمال دارد رئیس دولت سابق، برای ادای توضیحاتی به دستگاه قضایی دعوت شود. «جهان نیوز» نوشته: پس از بازداشت بقایی، معاون رئیس جمهور سابق و آغاز تحقیقات و بازجویی از وی، احتمالا قرار است محمود احمدی نژاد برای پاسخ به سؤالات و ادای توضیحاتی به قوه قضائیه دعوت شود. برخی اعترافات بقایی، دلیل این دعوت است. گفتنی است دوشنبه ۱۸ خرداد ماه بود که محسنی اژه ای، سخنگوی دستگاه قضا خبر از احضار حمیدرضا بقایی معاون احمدی نژاد در دولت دهم و صدور قرار بازداشت برای وی خبر داد. اژه ای به جزئیات پرونده اشاره ای نکرد.
دو طایفه درخوزستان پس از 9 سال صلح کردند
روزنامه ایران آورده است:دو طایفه «شعبانی» و «گشتیل» در هندیجان خوزستان پس از 9 سال درگیری و اختلاف با پادرمیانی امام جمعه این شهرستان صلح کردند. به گزارش ایرنا، در آیینی با حضور سران عشایر دو طایفه «شعبانی» و «گشتیل» و امام جمعه هندیجان، شامگاه دوشنبه تفاهمنامه صلح بین این دو طایفه امضا شد. گفتنی است در سال 86 در یک آیین عروسی که دو طایفه شعبانی و گشتیل در هندیجان حضور داشتند، دو نوجوان با یکدیگر درگیر شدند که این درگیری شدت گرفت. یک هفته پس از این حادثه، دو طایفه دوباره با یکدیگر درگیر شدند که در جریان آن یک مرد 37 ساله بر اثر تیراندازی کشته شد. بر اساس این گزارش، با شواهد و بررسی نیروی انتظامی و قضایی این شهرستان، یک نفر به نام هادی شعبانی مقصر اعلام شد و در سال 92 اعدام شد. با وجود اعدام فرد مقصر همچنان این درگیری در بین این دو طایفه ادامه داشت به گونهای که شدت این درگیریها امنیت آن منطقه را دچار اختلال کرده بود.
اصلاحطلبان انتقاد کیهان به هاشمی را تائید کردند
روزنامه کیهان نوشت:واکنش برخی رسانههای اصلاحطلب به جوابیه محسن هاشمی و پاسخ کیهان صحت اخبار کیهان درباره رفتار آنها با هاشمی را تایید کرد.
پس از آنکه هفته گذشته کیهان در خبری با عنوان «نشتی کوزه کارگزاران کدام اهداف پنهان را فاش میکند» را منتشر کرد، و در آن به روابط آلوده و مفاسد اقتصادی برخی چهرههای جریان کارگزاران با مفسدین اقتصادی همچون بابک زنجانی پرداخت، محسن هاشمی جوابیهای ارسال کرد و از انتشار عکس پدرش همراه با بابک زنجانی گلایه کرد و مدعی شد که زنجانی ارتباطی به جریان مطبوع سیاسی وی ندارد. محسن هاشمی اما از روش متعارف و غیراخلاقی برخی مدعیان اصلاحات استفاده نکرد و جوابیه را قبل از انتشار در کیهان، به سایتها و روزنامههای زنجیرهای نداد، بلکه صرفا آن پاسخ را به روزنامه ارسال کرد. روز گذشته هم کیهان آن جوابیه را با توضیح مختصری منتشر کرد و نشان داد که برخلاف ادعای وی، بابک زنجانی سوءاستفاده اقتصادی را از دوران کارگزاران و با حمایت آشکار این حزب آغاز کرده است و از سوی دیگر نشان داد، اصلاحطلبانی که دیروز بدترین نسبتها را به هاشمی میدادند و او را عامل هر جنایت و نکبت و سیاهی در مملکت میدانستند، هنوز هم او را عالیجناب سرخپوش میدانند، اما فقط و فقط بخاطر منافع حزبی و جناحی، او را بعنوان پل عبور حفظ کردهاند و البته حاضر نیستند رسما و علنا از آن همه ناسزای علنی، عذرخواهی کنند!
پس از انتشار جوابیه، چند سایت اصلاحطلب، اقدام به بازنشر متن محسن هاشمی، بدون توضیحات کیهان کردند! گرچه این رفتار آنها تازگی ندارد و بارها و بارها شاهد پلشتیهای بیشتر و بالاتر از این موارد از سوی آنها بودهایم، اما این یک فقره فرق میکند! چرا که آنها به خوبی فهمیدهاند پاسخ کیهان، دستشان را پیش مردم رو میکند و ثابت میکند اولا بابک زنجانی از خودشان است و ثانیا آنچه کیهان درباره بابک زنجانی و نیز سوءاستفاده مدعیان اصلاحات از هاشمی نوشته است، عین واقعیت و غیرقابل انکار است، بنابراین ترجیح دادهاند پاسخ مستدل و مستند کیهان را سانسور کنند تا افتضاح بیشتری به بار نیاورده باشند و اگر جز این بود، از آشکار شدن حقیقت وحشت نداشتند و پاسخ کیهان را هم منتشر میکردند.
موضع آیتالله خامنهای علیه آمریکا مانند موضع آیتالله خمینی است
روزنامه کیهان نوشت:«رهبر جمهوری اسلامی با صراحت گفت، سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی نقطه مغایر سیاستهای آمریکاست».
وبسایت بیبیسی انگلیس ضمن انتشار این تحلیل نوشت: آیتالله خامنهای با این سخن عملا نشان میدهد که مسیر حل مشکلات آمریکا و ایران اگر ناهموارتر از گذشته نشده باشد، دستکم نشانی از همواری نیز ندارد.
بیبیسی فارسی مینویسد: 2 روز پس از آنکه نماینده آیتالله خامنهای در روزنامه کیهان به صراحت از مخالفت قطعی آیتالله خامنهای با مفاد توافق اتمی (برجام) سخن گفت رهبر جمهوری اسلامی با تاکید بر تداوم حمایت ایران از کسانی که اسرائیل را «میکوبند» و نیز «مردم بحرین و یمن»، نشان داد توافق اتمی نه تنها موجب تغییر سیاستهای جمهوری اسلامی نشده، بلکه باعث میشود که این سیاستها با قدرت و توان بیشتری پی گرفته شوند. چنین وضعیتی، کار دو دولت حسن روحانی و باراک اوباما برای عملی کردن توافق اتمی را دشوارتر میسازد.
بیبیسی ضمن سانسور بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه انگلیسیها متخصص اختلافافکنی و آمریکاییها شاگرد آنها هستند، مینویسد: آیتالله خامنهای به خوبی آگاه است که اظهارات او در منطقه چه بازتابی خواهد داشت، به همین دلیل، اگرچه میکوشد اطمینان خاطر دهد که جمهوری اسلامی سر جنگ با کشورهای مسلمان را ندارد و «دست دوستی را به سوی همه دولتهای اسلامی منطقه دراز میکند و با دولتهای مسلمان هیچ مشکلی ندارد»، اما آنگاه که به موضوعات خاص مورد مناقشه میرسد، هیچ تلاشی برای پس نکشیدن دست دوستی انجام نمیدهد.
سایت شبکه دولتی انگلیس در ادامه نوشت: در شرایطی که دستکم دولتهای حسن روحانی و باراک اوباما در دو سال گذشته به شکلی پیوسته، پیگیر و عمیق با هم در ارتباط و مذاکره بوده و حتی پس از رسیدن به توافق اتمی، از هموار شدن مسیر برای حل دیگر مشکلات میان دو کشور سخن گفتهاند، آیتالله خامنهای بار دیگر تاکید کرده است «نظام سلطه و در رأس آن ایالات متحده آمریکا مصداق عینی و مظهر کامل مفهوم دشمن است. آمریکا هیچ بهرهای از اخلاقیات انسانی ندارد و بدون هیچ ابایی و در پوشش الفاظ زیبا و لبخند، دست به خباثت و جنایت میزند.» برپایه چنین نگاهی است که آیتالله خامنهای قصد آمریکا از توافق اتمی با ایران را سوءاستفاده از آن برای نفوذ در ایران میداند و میگوید «آمریکاییها میخواهند از توافقی که هنوز نه در ایران و نه در آمریکا تکلیفش و رد یا قبول شدنش معلوم نیست، وسیلهای برای نفوذ در ایران بسازند، اما ما این راه را قاطعانه بستهایم و با همه توان بالای خود، اجازه نفوذ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی یا حضور سیاسی در ایران را به آمریکاییها نمیدهیم.»
بیبیسی ادامه میدهد: رهبر جمهوری اسلامی با صراحت میگوید که سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی نقطه مقابل سیاستهای منطقهای آمریکا است و با این سخن، عملا نشان میدهد که مسیر حل مشکلات ایران و آمریکا اگر ناهموارتر از گذشته نشده باشد، دستکم نشانی از همواری نیز ندارد. هرچند در مذاکرات ایران و گروه 5+1 تمرکز بر پرونده اتمی ایران بود و دو طرف توانستند بر سر این موضوع به توافق برسند، اما اکنون روشنتر از پیش مشخص شده که این پرونده به بسیاری از مسائل دیگر، از جمله سیاستهای منطقهای ایران گره خورده است و بسیاری نسبت به موفقیت هر کوششی برای حل و فصل آن به تنهایی هشدار میدهند.
در همین حال وال استریت ژورنال در یادداشتی تصریح کرد: سخنان رهبر عالی ایران به نشانه مخالفت با محتوای توافق وین است.
این روزنامه آمریکایی خاطر نشان کرد: رهبر ایران میگوید: آمریکاییها، به خیال خودشان، این بود که با توافق، راهبردی برای نفوذ به کشورمان بیابند، اما ایران با تمام توان خود که خوشبختانه اکنون بسیار زیاد است، با این نفوذ مقابله خواهد کرد.
روزنامه نیویورکتایمز نیز با مرور بیانات قاطع رهبر معظم انقلاب نوشت: رهبر عالی ایران میگوید ذوقزدگی نسبت به نفوذ آمریکا در ایران، خیال پوچ و توخالی است. او هشدار داد که ایران همچنان در برابر نفوذ آمریکا هوشیار است. پیام این سخنان، با پیام برخی دولتمردان که میگویند اکنون زمان برقراری رابطه با آمریکاست در تضاد است. شعار مرگ بر آمریکا نیز همچنان مانعی موجود بر سر راه رابطه است.
از سوی دیگر رادیو فرانسه در همین زمینه تصریح کرد: حرفهای آیتالله خامنهای همسان با موضع آیتالله خمینی درباره آمریکاست. این دو رهبر واقعا معتقد به گسترش اسلام در جهان هستند. این سخنان تنها مصرف داخلی ندارد بلکه برای نمایندگان کشورهای دیگر که در دیدار رهبر عالی ایران حضور داشتند، عنوان شده است.
رادیو فرانسه میافزاید: آقای خامنهای صریحا میگوید مذاکرات و توافق فقط مربوط به مسئله هستهای است و نه چیز دیگر. سخنان اخیر رهبر ایران، رابطه با آمریکا را منتفی کرد.
روزنامههای زنجیرهای و مصیبت وارده!
کیهان نوشت:در حالی که اغلب روزنامههای دیروز تیترهای اول خود را به بیانات مهم رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «راه نفوذ آمریکا را میبندیم» - اختصاص داده بودند 2 روزنامه زنجیرهای تیترهای اصلی خود را به مصیبت کشیدن دولت اختصاص دادند!
روزنامههای آرمان، اعتماد و شهروند به بهانه سخنان وزیر اقتصاد مبنی بر سختی تامین بودجه پرداخت یارانه، تیترهای اول خود را به این عناوین اختصاص دادند؛ «دیشب دولت مصیبت کشید»، «روز مصیبت عظما برای دولت» و «مصیبت شب یارانه».
این در حالی است که همین روزنامهها بارها ظرف 2 سال گذشته به درستی نظر صاحبنظران، منتقدان اقتصادی صحه گذاشتهاند مبنی بر اینکه دولت میتواند حداقل 10 میلیون ثروتمند بینیاز را از فهرست یارانه حذف کند و با کسری بودجه یارانه مواجه نشود اما به دلایل سیاسی و انتخاباتی و... مصلحت 10 میلیون نفر ثروتمند را بر مصلحت 65 میلیون نفر دیگر و کل کشور ترجیح میدهد.
با این اوصاف معلوم است که عامل مصیبت کذایی، قصور و تقصیر بیتدبیری و بیهمتی برخی مسئولان دولتی است ضمن اینکه نشریات زنجیرهای با بزرگ و کوچک کردن تیترهای اصلی خود در حقیقت اذعان کردهاند از این که راه نفوذ دشمنان خبیث ملت به کشور بسته شود، احساس مصیبتزدگی میکنند و بنابراین باید به آنها تسلیت گفت.
فرانس 24: نفوذ ایران جای نفوذ آمریکا را در منطقه میگیرد
روزنامه کیهان نوشت:تحولات خاورمیانه پیروزی بزرگ برای ایران و سیاست خارجی آن است.
شبکه تلویزیونی فرانس 24 در گزارشی اعلام کرد: تحولات سریع در منطقه آشوبزده خاورمیانه در جریان است و نشستهای منطقهای و بینالمللی درباره نحوه مقابله با داعش در میان کشمکشهای سیاسی و نظامی در برخی کشورهای عربی برگزار میشود.
اگر به یاد داشته باشیم، ایران سال گذشته در نشست جده که هسته نخستین تشکیل ائتلاف بینالمللی بر ضد داعش بود و سپس در نشست ائتلاف پاریس دعوت نشد اما جالب است که فقط چند روز بعد این ماجرا، حوثیها صنعا را تسخیر کردند؛ حوثیهایی که در یمن از آنها به جای «انصارالله»، «انصار ایران» نام برده میشود.
این شبکه میافزاید: پس از تسخیر صنعا توسط حوثیها، ایرانیها معتقدند که پس از دمشق، بغداد و بیروت، چهارمین پایتخت عرب به تسخیر آنها درآمد.
فرانس 24 میافزاید: تهران محور نظام جدید است و در حالی که پیشتر در مرزهای خود با ائتلاف دشمنانش میجنگید اکنون تا شرق مدیترانه پیش رفته است و نفوذ تهران در جایی که نفوذ واشنگتن در حال کاهش است افزایش مییابد.
براساس این گزارش، شعارهای انقلاب ایران در حیاط خلوت کشورهای عربی خلیجفارس سر داده میشود و عکسهای رهبران ایران در بیروت و بغداد برافراشته میشود؛ و از نظر مقامهای ایران، این یک پیروزی بزرگ است.
کاهش تولید نفت در دوره مدیریت ژنرالها!
کیهان نوشت:بر اساس نماگرهای فصلی شاخصهای اقتصادی که از سوی بانک مرکزی منتشر میشود، تولید نفت کشور بنا بر آمارهای اعلامی وزارت نفت در زمستان سال گذشته به 3 میلیون و 15 هزار بشکه رسید و این در حالی است که در بهار 1392 یعنی در انتهای دولت قبل، تولید نفت کشور بیش از 3 میلیون و 700 هزار بشکه بود.
به گزارش مشرق نزول شاخصهای نفتی کشور فقط مربوط به تولید نفت نیست، بلکه صادرات نفتخام و خالص صادرات فرآوردههای نفتی کشور نیز در 2 سال اخیر با افت فاحش مواجه شده است.
مطابق این گزارش، در حالی که در بهار 1392 مجموع صادرات نفتخام و خالص صادرات فرآوردههای نفتی کشور بیش از یک میلیون و 800 هزار بشکه در روز بود، آمارهای جدید نشان میدهد در زمستان سال گذشته صادرات نفتخام و خالص صادرات فرآوردههای نفتی کشور حدود یک میلیون و 428 هزار بشکه در روز بوده است که نسبت به اواخر دولت قبل، نزدیک به 400 هزار بشکه کمتر است.
کاهش چشمگیر دو شاخص اصلی نفتی کشور (تولید و صادرات نفت) در 2 سال گذشته درحالی رخ داده که بیژن زنگنه وزیر نفت دولت و حامیان وی، همواره مسئولان نفتی دولت قبل را به سوءمدیریت متهم کرده و آنها را مورد هجمه رسانهای قرار میدادند. به عنوان مثال، زنگنه قبل از تشکیل کابینه دولت یازدهم، با حالتی تمسخرگونه نسبت به وزرای نفت پیشین گفته بود: باید گروهبانها جای خود را به ژنرالها دهند.
وی 5 تیرماه 1392 در حالی که خودش مهمترین گزینه وزارت نفت دولت یازدهم بود، در مورد ویژگیهای وزیر نفت دولت یازدهم اظهار داشت: فردی که قرار است به عنوان وزیر نفت انتخاب شود باید بتواند مشکلات بیرونی نفت را برای توسعه این صنعت به ویژه در بخش بالادستی نفت و گاز برطرف کند.
او با تاکید بر این که «افرادی باید وارد وزارت نفت شوند که حرفهای و کاربلد باشند» تصریح کرد: «باید گروهبانهایی که الان سر کار هستند بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها کارها را انجام دهند.»
زنگنه در پاسخ به این سوال که این گفته شما به معنی انتخاب وزیر نفت از بدنه صنعت نفت است؟ گفت: نه الان از بدنه کسی باقی نمانده است. وی ادامه داد: فردی که قرار است برای سمت وزارت نفت انتخاب شود باید مدیر ارشدی باشد که بتواند علاوه بر داشتن فهم و توان اجرایی خوب، فهم سیاسی هم داشته باشد. وی با اشاره به این که «در حال حاضر برخی از افرادی که برای سمت وزارت نفت مطرح میشوند به درد این کار نمیخورند» گفت: تعداد خیلی خیلی اندکی هستند که میتوانند این کار را انجام دهند.
اما اینک با افت فاحش تولید و صادرات نفت، بهتر میتوان قضاوت کرد که عملکرد گروهبانها در نفت بهتر بوده یا ژنرالها؟ مطمئنا اگر زنگنه در یک سال اول دولت به جای آن که توان اصلی خود را صرف همراهی با خانم ابتکار در هجمه به بنزین تولید صنایع پتروشیمی و باز کردن دوباره راه واردات انبوه بنزین خارجی به کشور کند، به وضعیت تولید و صادرات نفت کشور در شرایط ادامه تحریمها متمرکز میشد، امروز وضعیت آمارها تا بدین حد به ضرر او نبود.
جرم «زمین خواری» در قوانین پیدا نشد!
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس پاسخ یک نهاد مسئول در دولت به برخی دستگاه ها درباره نحوه تشخیص مصادیق زمین خواری، اعلام شده است که علی رغم بررسی مواد قانونی و جرم انگاری های مرتبط مانند ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی، مصادیقی از قبیل تغییر غیرقانونی کاربری اراضی و نیز بیان برخی مصادیق دیگر در قوانینی از قبیل قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع، جرم انگاری هایی با موضوع تصرف غیر قانونی در اراضی ملی، مراتع و جنگل ها وجود دارد اما در هیچ کدام از این قوانین از عین واژه «زمین خواری» استفاده نشده است.
ذره بین دولت روی حساب و کتاب اینترنت برخی دستگاه ها
روزنامه خراسان آورده:بر اساس ابلاغیه تعدادی از مسئولان ارشد وزارتخانه ها و سازمان های دولتی به مدیران ذی ربط، اعلام شده است که با توجه به افزایش هزینه های مربوط به اشتراک خدمات اینترنت و استفاده از شرکت های متعدد با امکانات متنوع برای استفاده از فضای مجازی، مدیران ذی ربط در اسرع وقت نسبت به ارسال گزارشی از اطلاعات نقاط فیزیکی متصل به اینترنت در واحدهای زیرمجموعه با ذکر مواردی چون نوع تکنولوژی اعم از بی سیم یا با سیم، سرعت دسترسی، شرکت ارائه دهنده و هزینه ماهانه آن اقدا کنند.
رای مرتضوی آماده است
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که رئیس مجتمع دادگاههای کیفری یک استان تهران از ابلاغ حکم پرونده سعید مرتضوی در ارتباط با تامین اجتماعی و کهریزک تا پایان هفته جاری خبر داد. تسنیم نوشت؛ محسن افتخاری در پاسخ به این سئوال که وکیل تامین اجتماعی اعلام کرده در مراجعه روز دوشنبه مرتضوی و وکلای شکات، حکم پرونده به دلیل تایپ نشدن ابلاغ نشده است، اظهار کرد: رای دادگاه تایپ شده و آماده است اما هنوز در سیستم ثبت نشده است. رئیس مجتمع دادگاههای کیفری یک استان تهران افزود: تا پایان هفته جاری، حکم دادگاه درباره این پرونده به طرفین ابلاغ میشود.
ادامه تجمع مربیان پیش دبستانی مقابل مجلس
آرمان نوشت:شنیده شد که جمعی از مربیان پیش دبستانی از شهرهای مختلف کشور برای چندمین روز در اعتراض به وضعیت استخدامی خود سهشنبه به تجمع مقابل مجلس ادامه دادند. ایرنا نوشت؛ یکی از این تجمعکنندگان اظهارداشت: وزارت آموزش و پرورش باید بدون برگزاری آزمون و با اولویت نسبت به استخدام مربیان پیش دبستانی که مدت پنج سال و بیشتر سابقه کار دارند، اقدام کند. وی با بیان اینکه این تجمعکنندگان
سه شب گذشته را مقابل مجلس گذراندهاند، افزود: دولت پیش از این با استخدام با شرط برگزاری آزمون موافقت کرد ولی ما خواهان استخدام بدون برگزاری آزمون هستیم. این تجمعکنندگان، خواستار اجرای طرح رسیدگی به وضعیت مربیان پیش دبستانی شد. مربیان پیش دبستانی برای رسیدگی به وضعیت استخدامی خود در چند ماه اخیر بارها مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردهاند. بیشتر این تجمعکنندگان مربیان زن هستند.
تلاشهای رسانهای تیم احمدینژاد
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که نماینده رشت در مجلس در پاسخ به روند شکایت تعدادی از نمایندگان مجلس از احمدینژاد در قوه قضائیه، تصریح کرد: قوه قضائیه انصافاً قوه مستقلی است و در زمان مناسب به این شکایت نیز رسیدگی میکند و نمایندگان مجلس نیز در این راه از قانون تمکین میکنند. ایلنا نوشت؛ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی ادامه داد: تیم دولت قبلی به نحوه هوشمندانهای جریان رسانهای کشور را دنبال میکند و به بهانههای مختلف علاقه دارند در تیتر اخبار قرار گیرند و احمدینژاد را به تیتر اخبار بازگردانند تا فراموش نشوند. وی درباره جرایم مالی برخی افراد منتسب به دولت قبل و لزوم رسیدگی به آنها در آستانه انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با توجه به هوشیاری که در دستگاههای نظارتی و قاطعیت قوه قضائیه، کسی در انتخابات آینده مجلس فرصت استفاده از پولهای شبههدار را نخواهد داشت.
رسیدگی به تخلفات معاونان مرتضوی
آرمان نوشت:شنیده شد که عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی، گفت: تخلفات معاونان مرتضوی و اعضای سابق سازمان تامین اجتماعی در قالب رسیدگی قوه قضائیه به گزارش تفحص بهصورت مورد بررسی قرار میگیرد. ایلنا نوشت؛ نادر قاضیپور تصریح کرد: پرونده تحقیقوتفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی هنوز به دادگاه نرفته و پرونده در مرحله بازپرسی است. این موضوع در قالب چند پرونده مجزا منفک شده و قرار است در چند شعبه مختلف بررسی شود. وی با تاکید بر اینکه برای پرونده یادشده هنوز کیفرخواست، صادر نشده، افزود: طی صحبتهایی که نمایندگان تفحصکننده با بازپرس پرونده داشتهاند، قرار بر این شده که همه ابعاد تخلفات و جرایم انجام شده در تامین اجتماعی بهویژه تخلفهای معاونان مرتضوی و هیاتمدیره سابق سازمان تامین اجتماعی نیز بهصورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
آخرین پست اینستاگرامی نهاوندیان چه بود؟
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که رئیس دفتر رئیسجمهور در جدیدترین پست اینستاگرامی خود از تجمع ایرانیان خارج از کشور برای حمایت از برجام، تشکر کرد. محمد نهاوندیان ذیل تصویری از ایرانیان مقیم خارج از کشور که در حمایت از برجام تجمع کرده بودند، نوشت: «ایرانی دلش برای ایران میتپد، به سرفرازی ایران میبالد، در غم و شادی هم میهنانش شریک است. اینگونه حضورهای خودجوش و پرمعنا در سراسر جهان، برای حمایت از توافق تاریخی «برجام» از سویی نماد عظمت فرهنگ ایرانی- اسلامی است که افتخارش را در قدرت منطق و استدلال میبیند و پیروزیش را در استقرار صلح و آرامش مییابد. از سوی دیگر، تجلی وحدت ملی است که همه ایرانیان، فارغ از تنوع سلیقههای سیاسی، در دفاع از کیان ایران و فردای جوانان این سرزمین، یک پارچه و یک صدا میگویند: جاویدان ایران عزیز ما. »
چرا صندلی داغ احمدینژاد پخش نشد
آرمان نوشت:شنیده شد که داریوش کاردان گفت، به خاطر اینکه من در زمانی صندلی داغ را ترک کردم که دیگر یخ شده بود. تا زمانی که داغ بود اجرا میکردم و زمانی که حرارتش پایین آمد، گفتم من نمیآیم. خیلی هم شایعات درست کردند. دلیل اصلی این بود که بنده شخصا انصراف دادم و گفتم نمیآیم. حتی با تهیهکننده و کارگردان برنامه، کارمان به مشاجره لفظی هم کشید. گفتم: آقا نمیآیم، نمیآیم، نمیآیم! برای اینکه برنامه حرارت خود را از دست داده است. انتخاب نوشت؛ جالب اینجاست که بعد از اینکه نرفتم و افراد دیگری برنامه را اجرا کردند اما در هفته دفاع مقدس و هفته بسیج باز هم من رفتم و صندلی داغ را اجرا کردم. چون دلم میخواست بروم. الان هم دلم همین را میخواهد، دوست دارم با رئیسجمهور صحبت کنم. با معاونانش صحبت کنم. اما درباره برنامهای که با شهردار وقت تهران محمود احمدینژاد داشتم میتوانم به عبارت شاید و باید اشاره کنم. اولا دوست ندارم راجع به آن برنامه صحبت کنم. شاید صندلی احمدینژاد در آن برنامه که توام با قهر و جدل بود آنقدر داغ شد که دیگر قابل پخش نبود. قهر من از صندلی داغ. . . در این مورد ادامه ندهیم.
تصاویر خاص در تبلیغات ایران خودرو
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که این روزها که در شبکههای اجتماعی و رسانهها صحبت از عدم خرید خودرو به ویژه خودروی صفر است، برخی تصاویر نیز گوشی به گوشی میشود که تبلیغ خودروی ایران خودرو است. پارسینه نوشت؛ منبع مشخصی برای تصاویر تاکنون مشخص نشده اما برخی بر این باورند که این تصاویر مربوط به نمایشگاه پیشین خودرو در مسکو است. تلاش برای یافتن تصاویر مشابه این در نمایشگاههای خودرو که ایران خودرو در آن شرکت کرده ناکام ماند. گفتنی است، از چندی پیش کمپینی در شبکههای اجتماعی برای عدم خرید خودرو به ویژه خودروی صفر به راه افتاده و از مردم خواسته شده تا ارزان شدن خودرو اقدام به خرید خودرو نکنند.
مهلت یک ماهه نمایندگان به وزیر کشور
آرمان نوشت:شنیده شد که امیر خجسته رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جلسه این کمیسیون حضور یافت و به سوالات نمایندگان پاسخ داد. در این جلسه نمایندگان سوالاتی پیرامون عزل و نصب برخی استانداران، تقسیمات کشوری و مشکلات منطقهای از وزیر کشور داشتند که رحمانی فضلی به سوالات آنان پاسخ داد. ایرنا نوشت؛ امیر خجسته افزود: در نهایت از 9 نمایندهای که قصد سوال از وزیر کشور را داشتند سه نماینده از سوالاتشان انصراف دادند، یک نماینده قانع شد و دو نماینده قانع نشدند. سه نماینده نیز به وزیر کشور فرصت یک ماهه دادند تا مشکلات پیرامون سوالاتشان را حل و فصل کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد