به گزارش مهر، سرهنگ سید محسن عرفانی گفت: خانم جوانی با در دست داشتن شکواییه ای به پلیس فتا مراجعه و طی شکایتی اعلام کرد: فردی با ایجاد مزاحمت در فضای مجازی قصد آزار و اذیت او دارد.
شاکی در اظهارات اولیه خود گفت: از مدتی قبل، افرادی ناشناس از سراسر کشور با گوشی تلفن او تماس گرفته و درخواست خرید پرنده سخنگو دارند.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از بررسی های لازم و تحقیقات فنی صورت گرفته توانستند ریشه اصلی مزاحمت های زن جوان را در فضای مجازی و یکی از سایت های خرید و فروش شناسایی و او را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کنند.
متهم پس از رویارویی با شواهد فنی به جرم خود اعتراف و انگیزه خود را از مزاحمت های پیاپی برای زن جوان، علاقمندی به او عنوان کرد.
متهم در پاسخ به سوالی که کارشناسان از وی در رابطه با نحوه آشنایی با شاکی داشتند، گفت: در یکی از شبکه های اجتماعی عکس پروفایل وی که بسیار زیبا بود چشمم را گرفت و در پی آن سعی کردم با ایجاد رابطه دوستی دل وی را بدست آورم و پس از شنیدن پاسخ منفی از شاکی اقدام به گرفتن انتقام از وی با اعلام شماره اش به عنوان فروشنده طوطی سخنگو در سایتی نمودم اما هرگز گمان نمی کردم کسی بتواند من را شناسایی نماید.
سرهنگ عرفانی در پایان از کاربران در اینترنت درخواست کرد: در صورت استفاده از شبکه های اجتماعی، عکس پروفایل خود را به گونه ای انتخاب نمایند که خود را در معرض مخاطرات اینترنتی قرار ندهند
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد