دکتر محمود اسعدی در گفت و گو با جام جم آنلاین با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید دکتر محمد مفتح به ضرورتهای نامگذاری وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه این بود که جنبه های مثبت آموزشی این دو نهاد بررسی و تقویت شود تا افراد متخصص ،متعهد و مومن برای اداره کشور تربیت شوند.
وی افزود: وقتی بحث وحدت حوزه و دانشگاه مطرح می شود، مراد مسایل معنوی است و تکامل حوزه و دانشگاه در رشته های علوم انسانی نیز مدنظر است.
اسعدی گفت:هر چند در برخی رشته ها مانند الهیات تعالی پیدا کردیم ولی در بسیاری از رشته های دیگر به اهداف عالی دست نیافته ایم.
وی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه وقتی عملی می شود که پایه های نظری آن را بشکافیم و طرفین از نقاط قوت یکدیگر استفاده کنند.
دکتر اسعدی با بیان اینکه اکنون ملاک مدرک شده است، اظهارداشت: باید از سنتهای با ارزش خود به گونه ای مطلوب استفاده نماییم و صرفا استفاده کننده تولیدات دانشگاههای غربی نباشیم و به این نکته توجه کنیم که زمانی دانشگاه های ما مانند نظامیه های بغداد،جندی شاهپور و نیشابور از دانشگاه های غربی جلوتر بودند.
وی تاکید کرد: ما از لحاظ تاریخی و تمدنی پیشینه عمیق و درخشانی داریم و باید آنها را به روز کنیم و اهداف آموزشی را به گونه ای طراحی کنیم که طلاب و دانشجویان از مدرک گرایی و فخر فروشی دور باشند و تنها به فکر ارتقای علم و دانش خود باشند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت