مجتبی عبداللهی اعلام کرد: بررسی ها نشان می دهد برخی از دستفروشان نیازمند واقعی هستند از این رو شهرداری تهران در پی آن است با اجرای طرح جمع آوری دستفروشان، محلی را برای فروش محصولات این افراد تعیین و شرایط فروش را برای این افراد مهیا کند.
معاون امور خدمات خدمات شهری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهر تهران 27 روز بازار وجود دارد که سیاست شهرداری تهران در راستای افزایش تعداد روزبازارهای شهر و نیز افزایش تعداد روزهای تشکیل روز بازار در هفته می باشد تا بدین ترتیب افراد نیازمند در میان دستفروشان شناسایی و به محل روزبازارها معرفی شوند.
عبداللهی تصریح کرد: جمع آوری دستفروشان تنها زمانی به درستی امکانپذیر بود که نهادهای دیگر نیز با شهرداری همکاری کنند از این رو با توجه به اینکه این بار با نیروی انتظامی و قوه قضائیه هماهنگی لازم بعمل آمده است، به طور حتم طرح جمع آوری دستفروشان با قوت بیشتری ادامه پیدا کرده تا به سرانجام برسد.
وی افزود: دستفروشی در هر نقطه شهر خارج از ضوابط و قوانین است و بایستی از آن جلوگیری شود و دستفروشان جمع آوری شوند اما در ابتدا باید بازارهای محلی افزایش پیدا کند تا افراد مستحق در این بازار روزها جا داده شوند .
عبدالهی در خصوص مترو، ابراز اطمینان کرد که به زودی شرایط کنونی دستفروشی تغییر می کند.
براساس گزارش تهران سما، معاون امور خدمات شهری شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که نحوه جمع آوری دستفروشان مترو چه ساز و کاری دارد؟ اظهار کرد: دستفروشان مترو به خدمات شهری مرتبط نیست بلکه موضوعی است که در دل تشکیلات حمل و نقل عمومی شهر تهران و مترو پیگیری می شود اما با توجه به شرایط کنونی دستفروشان مترو با سردار ساجدی نیا در این رابطه جلسهای برگزار شده که این موضوع نیز حل شود و هماهنگیهای بعمل آمده این کار هم به زودی شروع می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد