به گزارش جام جم آنلاین ، میرعلی اشرف عبداله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصیسازی در جمع خبرنگاران گفت: سازمان خصوصیسازی عزم جدی خود را برای واگذاری شرکتهای باقیمانده در فهرست واگذاریها جزم کرده است.
بر این اساس از مجموع 1100 شرکت قابل واگذاری از ابتدای فعالیت خصوصیسازی تاکنون تنها 120 شرکت در فهرست واگذاریها باقی مانده و برخی از شرکتها نیز که عمدتاً در حوزه برق و گاز فعال هستند، از فهرست واگذاریها کنار گذاشته شدهاند.
وی با بیان اینکه پرونده سهام عدالت در فروردینماه سال 95 بسته خواهد شد، عنوان کرد: در مزایدههای سازمان خصوصیسازی طی 14 سال گذشته هیچ سرمایهگذاری خارجی پای معاملات نیامده و این در حالی است که با توجه به مذاکراتی که در حال انجام است، امیدواریم در ماههای آینده این اتفاق رخ دهد.
پوری حسینی در مورد ماجرای واگذاری آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال عنوان کرد: پس از گذشت 5 ماه از واگذاری این دارایی، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات کشور به نحوه واگذاری این دارایی ورود کردند که پس از بررسیها تردید آنها از بابت قیمتگذاری برطرف و در زمینه نبود مشکل برای واگذاری سهام المهدی به اغنا رسیدند به طوری که با الحاقیهای به مصوبه واگذاری از این معامله دفاع کردند.
وی ادامه داد: آلومینیوم المهدی که از سال 74 شروع به فعالیت کرده، نه تنها ریالی برای دولت سود نداشته، بلکه 500 میلیارد تومان نیز زیان انباشته بر روی دست دولت گذاشته است، اگر به صفر ریال هم این دارایی به مزایده گذاشته میشد، اتفاق خاصی برای دولت نمیافتاد، اما به عنوان ثمن معامله حدود 2300 میلیارد تومان از خریدار دریافت شده و بر این اساس سازمان خصوصیسازی و دولت مغبون نشده است.
منبع :فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
ثمن یعنی پول