به گزارش جام جم آنلاین ، سرطان تخمدان یکی از پیشرفته ترین بیماری هایی بود که در سال های اخیر زنان بسیاری را در سراسر دنیا با مرگ و میر رو به رو کرده بود.
زنان در برخی کشورها زمانی که پزشک بیماری اصلی شان را تشخیص می داد امیدی برای زنده ماندن نداشتند.
مطالعات اخیر توسط موسسه ملی بهداشت جهانی (NIH) گزارشی را منتشر کرد که سرطان تخمدان قابل درمان است و معمولا افرادی به این بیماری مبتلا می شوند که ضعف ژنتیکی در سلول های سرطانی دارند.
بررسی های لازم توسط دانشمندان در اطلس ژنوم سرطان (TCGA)، مورد مطالعه قرار گرفت و این بررسی بین 316 زن انجام شد متخصصان متوجه شدند که 96 درصد از تومورها ژن های جهش یافته هستند که تولید سرطان تخمدان در زنان را باعث می شود.
بی سابقه 316 تومورهای تخمدان توسط دانشمندان در اطلس ژنوم سرطان (TCGA)، یک شبکه فدرال در مراکز پزشکی مورد مطالعه قرار گرفت، و متوجه شد که 96 درصد از تومورهای TP53 ژن های جهش یافته بود.
ژن TP53 یک پروتئین سرکوبگر تومور است که جهش در این ژن عملکرد این پروتئین را با اختلال رو به رو می کند و باعث توقف رشد سلول شده و تقسیم سلولی را بدون کنترل می کند.
محققان توانستند در تحقیقات گسترده 108 ژن مرتبط با سرطان تخمدان را شناسایی کنند همچنین 85 ژن مرتبط با بهبودی این بیماری را نیز یافتند.
یافته های دانشمندان در بهبودی سرطان تخمدان تاثیر گذار بوده و در واقع توانستند داروهای ضد سرطانی به این منظور ساخته و تولید کنند و در مهار سلول های سرطانی در سرطان تخمدان اثرات فوق العاده ای دارد.
منبع: شبکه مجازی آستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد