به گزارش جام جم کلیک ، سخنگوی طالبان پیشتر در مصاحبه با نشریه بلومبرگ اعلام کرده بود انتشار این اپلیکیشن در راستای تلاش های تکنولوژیکی و استفاده از فناوری پیشرفته توسط این گروه برای جلب مخاطبانی بیشتر در سطح جهان است.
این اپلیکیشن که «الاماره» نام داشت روز جمعه روی فروشگاه نرم افزاری گوگل ظاهر و روز شنبه نیز حذف شد. هرچند سخنگوی طالبان می گوید اپلیکیشن به دلیل مشکلات فنی توسط سازنده از دسترس خارج شده، اما رسانه ها خبر می دهند که حذف این نرم افزار ،به دلیل ممنوعیت انتشار عقاید تنفرآمیز توسط فروشگاه گوگل انجام گرفته است.
هرچند گوگل به طور مشخص به این اپلیکیشن اشاره نکرده، اما در اطلاعیه خود که در اختیار رسانه ها قرار داده می گوید: «سیاست های فروشگاه ما به این منظور تنظیم شده اند که تجربه مناسبی را برای کاربران و توسعه دهندگان فراهم آورند و اپلیکیشن هایی که ناقض این سیاست ها باشند از روی فروشگاه Google Play حذف خواهند شد.»
مدتی است طالبان فعالیت های تبلیغاتی خود را در شبکه های مجازی و دیگر پلتفرم های دنیای وب افزایش داده تا مخاطبین بیشتری در اختیار داشته باشد. وب سایت این شرکت اکنون در پنج زبان مختلف از جمله انگلیسی و عربی قابل مطالعه است و اخبار گروه به شکل منظم روی سایت هایی مثل فیسبوک و توییتر ارائه می شوند.
این موضوع در حالی است که طالبان تا مدتی پیش از سمبل های مقاومت و مخالفت با فناوری به حساب می آمد، اما به نظر می رسد پس از استفاده داعش و جلب مخاطب از طریق شبکه های اجتماعی و ابزارهای موبایل، حتی این گروه گذشته گرای تروریستی نیز دست از مقاومت در برابر فناوری برداشته و پتانسیل های دنیای تکنولوژی را درک نموده است.
منبع: دیجیتانو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد