اساتید دانشگاه و صاحب نظران علوم مختلف با فراغ بال، بدون واسطه و بیپرده مسائل، مشکلات، دستاوردها و مطالعات علمی انجام شده در حوزه خویش را به صورت گزارش به خدمت ایشان ارائه کردند. این دیدار صمیمانه و گفتوگوی علمی، علاوه بر این که خشنودی و خرسندی مدعوین را در برداشت، انگیزه بالایی را برای فعالیت مضاعف علمی در میان اساتید و طالبان علم ایجاد کرد.
در این مراسم، معظم له اساتید و فرهیختگان حاضر را مورد تفقد قرار دادند و گزارشهای قرائتشده را به طور کامل شنیده و به اقتضای موضوعات مطروحه، یک به یک رهنمودها و بیاناتی عنوان نمودند.
ایشان به اساتید دانشگاه تأکید داشتند که جنبههای علمی و مثبت دانشگاهها را تقویت کنند تا فضایی ایجاد شود که فرزندان و این مرز و بوم بعد از فارغالتحصیلی مشتاق به خدمت به مردم خویش در سرزمین خویش باشند و از فکر مهاجرت به دیگر کشورها بپرهیزند.
براستی وقتی بالاترین مقام یک جامعه که خود به لباس علم ملبّس است به علم و صاحبان آن بها میدهد، خواسته یا ناخواسته جامعه علمی کشور را به منزلت و شأنیتی درخور میرساند که بسیار قابل ملاحظه خواهد بود.
اینجانب که این دیدار را برای خود فرصتی خوب و مغتنم دیدم، از فرهنگ ایران و ایرانی سخن گفتم.
این که ایران در طول اعصار گذشته تاکنون دارای فرهنگی غنی و فاخر بوده و هست.
این فرهنگ، دانشمندان بسیاری همچون زکریای رازی، ابوریحان بیرونی، ابن سینا، خوارزمی و بسیاری دیگر را در دامن خود پرورش داده و به جامعه بشریت تقدیم کرده است.
این فرهنگ غنی علاوه بر تربیت دانشمندان نامی، قلهها و چشماندازیهای بسیاری را مقابل دیدگان بشر ترسیم کرده است.
اشاره داشته و دارم که امروزه جوانان با استعداد ما در دانشگاههای کشور مطالعات و دستاوردهای علمی و فنی بسیاری را سبب میشوند که در حقیقت ادامه دهنده دانشمندان پیشین ایران زمین هستند. این همّیت و شوق علمی در میان قشر جوان، اساتید دانشگاهها را امیدوار و دلشاد میکند.
من برداشت بسیار خوب و مثبتی از این دیدار صمیمی دارم و مطمئن هستم دیگر اساتید دانشگاههای کشور هم در این حس خوب با من اشتراک نظر دارند.
دکتر علیاکبر فرهنگی - استاد علوم ارتباطات
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد