به گزارش جام جم آنلاین، یک پژوهش جدید نشان داده است که استفاده بیش از حد از ابزارهای الکترونیکی مانند تبلت و تلفن همراه، عوارضی مانندافتادگی پوست، آویزان شدن غبغب و همچنین ایجاد خطوط اخم در صورت، پف زیر چشم و چین وچروک های افقی بر روی گردن همراه با برجستگی های چربی را به همراه خواهد داشت.
این پژوهش نشان میدهد که احتمال بروز چین و چروک در افرادی که به طور مداوم و برای ساعتهای طولانی از دستگاه الکترونیکی دستی، مانند گوشیهای هوشمند، تبلت و یا رایانه استفاده میکنند بسیار بیشتر است.
خم کردن سر به هنگام ارسال پیام سبب بروز درد در نواحی گردن، پشت و شانه شده و همچنین مشکلاتی مانند سردرد ، بیحسی، سوزن سوزن شدن در اندام فوقانی و درد دست، بازو، آرنج و مچ دست را به همراه خواهد داشت.
استفاده از تلفن همراه و اینترنت تلفن همراه همچنان رو به افزایش بوده و میزان کاربران آن در ماه ژوئن سال 2016 به 371 میلیون نفر رسیده است.
لازم به ذکر است که 40 درصد از این کاربران را جوانان بین گروه سنی 19تا 30 سال تشکیل میدهند.
به گفته کارشناسان، خم شدن مکرر به جلو باعث تغییراتی در ستون فقرات گردنی، کمر، رباطها ، تاندونها و عضلات و همچنین بخشهای استخوانی میشود.
همچنین استفاده بیش از حد از گوشیهای هوشمند باعث کوتاه شدن عضلات گردن میشود.
این محققان تاکید می کنند که به غیر از کوتاه شدن عضلات گردن، چین و چروک و خطوط روی صورت نیز بیشتر شده و در نهایت پیری زودرس را برای افرادی که در استفاده از لوازم الکترونیکی افراط میکنند به همراه خواهد داشت.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب