به گزارش جام چم آنلاین، محمد باقر الفت در حاشیه نشست تخصصی کنترل و کاهش طلاق در جمع خبرنگاران افزود: یکی از اولویت های مقابله با آسیب های اجتماعی که رهبر انقلاب نیز به آن تاکید دارند، مساله طلاق و طلاق توافقی است.
وی گفت: در حال حاضر نهادهای مختلفی مثل وزارت کار و معاونت اجتماعی قوه قضاییه این مساله را پیگیری می کنند و سال های گذشته 160 هزار پرونده طلاق در دادگستری ها بوده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تصریح کرد: طلاق های عاطفی یکی از علت های طلاق قطعی است و حتی زوجین پیش از طلاق جدا از یکدیگر زندگی می کنند.
الفت ادامه داد: مهمترین دستاورد مراکز مشاوره، کاهش طلاق های توافقی است و معتقدم در شرایط فعلی مهمترین ابزار پیشگیری از طلاق است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مراکز مشاوره در حال حاضر فعالیت دارند یا خیر افزود: در حال حاضر در 7 استان مراکز مشاوره تاسیس شده و نتایج خوبی هم داشته است.
الفت تصریح کرد: در حال حاضر شاهد کاهش 3ونیم درصدی طلاق در استان هایی هستیم که مراکز مشاوره فعال دارند.
وی گفت: گرفتاری ما در حوزه خانواده لاینحل بودن مشکلات زوجین است، اما ما علت های طلاق را شناسایی کرده ایم و پیش بینی می کنیم در صورت تشکیل سراسری مراکز مشاوره شاهد کاهش 35 درصدی طلاق باشیم.
الفت با بیان اینکه طلاق امری حقوقی است افزود: طلاق مثل عقد مبتنی بر اراده طرفین است و قاضی نمی تواند نقش مشاور را ایفا کند و این تصور اشتباهی است که دادگاه باید مانع طلاق شود.
وی تصریح کرد: قانون مقرر کرده که افراد متخصصی در دادگاه ها به زوجین مشاوره بدهند.
الفت گفت: مراکز مشاوره ابزار انحصاری امروز برای حفظ کیان خانواده است.
وی در پاسخ به این سوال که طلاق توافقی چه مبنایی دارد افزود: از نظر حقوقی عنوان طلاق توافقی نداریم و این عنوان جعلی است و جامعه آن را ایجاد کرده و تلاش ما بر این است که طلاق توافقی را حذف کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب