به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، سردار معصوم بیگی در توضیح بیشتر در این باره گفت: دارندگان برگ جلب سیار برای اجرای برگ جلب الزامی ندارند به کلانتری ها مراجعه یا هدایت شوند و برای تسهیل و بهبود خدمات انتظامی به مردم این موضوع به کلانتری ها و پاسگاه های سراسر کشور ابلاغ شده است.
وی افزود: ماده 184 آیین دادرسی کیفری اشعار می دارد در صورتی که متواری بودن متهم به نظر بازپرس محرز باشد برگ جلب با تعیین مدت اعتبار در اختیار ظابطان دادگستری قرار می گیرد تا هر جا متهم را یافتند جلب نمایند.
جانشین پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: علاوه بر آن تبصره 2 ماده مذکور مبین آن است که در صورت ضرورت بازپرس می تواند برگ جلب را برای مدت معین در اختیار شاکی قرار دهد تا با معرفی او، ضابطان حوزه قضائی مربوطه، متهم را جلب و تحویل دهند.
سردار معصوم بیگی گفت: ضروری است در این گونه موارد ماموران بر اساس اعلام شاکی و تماس با 110 به محل اعزام و با رعایت مقررات و راهنمایی شاکی پرونده، نسبت به جلب متهم اقدام نمایند.
براساس گزارش سایت پلیس، وی در پایان خاطر نشان کرد: چنانچه برگ جلب سیار نیازمند اقدام در سایر حوزه های قضائی صادر کننده حکم جلب باشد، ضابطان می بایست با نظر دادستان حوزه مربوطه و کسب نیابت قضائی اقدام به جلب متهم نمایند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد