در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، در ابتدای نشست جواد جعفری مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) با اشاره به آغاز دهه کرامت گفت: مردم به صورت خودجوش اول تا دهم ذی القعده و ما بین تولد حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) است، دهه کرامت نامگذاری کردهاند و دستگاه ها و نهادهای فرهنگی فعالیتهای مختلفی را در این دهه برنامه ریزی میکنند که یکی از برنامههای وزارت ارشاد، برپایی جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است.
وی ادامه داد: این جشنواره با دو هدف برگزار میشود؛ ابتدا اینکه با بهره گیری از قابلیتهای هنری، استفاده از ظرفیت هنرمندان و دلدادگیهای آنها به ساحت حضرت رضا (ع)، تلاش میکند از مسیر فرهنگ و هنر، ارزشهای حاکم بر جامعه اسلامی را تقویت کند. دومین هدف جشنواره نیز تجلیل از پدیدآورندگان آثار فرهنگی و هنری است که مرتبط با فرهنگ رضوی هستند. در واقع یکی از رسالتهای این جشنواره شناسایی هنرمندان و تجلیل و تقدیر از آنهاست.
مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع) ادامه داد: جشنواره امام رضا (ع) در 31 استان کشور برگزار میشود که هر استان بین 1 تا 10 برنامه در موضوعات مختلف فرهنگی، هنری و مطبوعاتی دارد. در بخش بین الملل نیز به همین منوال است و امسال چهاردهمین دوره این رویداد در 77 کشور برگزار میشود که این جشنواره از 14 مرداد ماه و همزمان با دهه کرامت به مدت 10 روز برپا خواهد شد.
وی در پایان صحبت هایش خاطرنشان کرد: یکی از 84 شاخه جشنواره امام رضا (ع) جشنواره تئاتر رضوی است که معتقدم یکی از موفقترین جشنوارهها در حوزه تئاتر کشور به حساب میآید و امسال این جشنواره قرار است در خراسان شمالی و در شهر بجنورد برگزار شود که بر همین اساس و علاقه مردم به این جشنواره، سالن نمایشی احداث شده تا بجنورد بتواند در سالهای دیگر نیز میزبان این جشنواره باشد.
در ادامه نشست محمود عزیزی دبیر جشنواره بیان کرد: از اسفند ماه 94 تاکنون دوستان بسیاری در کنار ما حضور داشتند که از آنها سپاسگزارم. ما همیشه مشکل مالی داریم اما سعی میکنیم با آن کنار بیاییم ولی نکته جالب و تاثیرگذار برای من همراهی و همدلی هنرمندان با وجود داشتن مشکلات مالی بود. خوشبختانه اخلاق رضوی، در متون شرکت کننده در جشنواره رضوی متجلی میشود که این اتفاق میتواند آغاز یک جریان تاثیرگذار به یاد ماندنی باشد.
وی گفت: واقعیت این است که ما در 37 سال گذشته هیچ جریان سازی فرهنگی، هنری نداشتیم و همیشه افراد تاثیرگذار بودند در حالی که معتقدم اگر روی جشنواره رضوی خوب برنامه ریزی شود در آینده از این جشنواره می توان به عنوان رویدادی جریان ساز نام برد.
عزیزی افزود: به عنوان نمونه اینکه کدام جشنواره ها دیگر اشباع شدهاند و باید چه سرنوشتی پیدا کنند و اینکه لازم است جشنواره ای از شهری به شهر دیگر انتقال یابد در این شورا مورد بررسی قرار می گیرد. در همین راستا به این نتیجه رسیدیم که جشنواره تئاتر رضوی به نقطه ای رسیده که باید با جشنواره نمایشنامه نویسی قزوین تلفیق شود، به این ترتیب امسال جشنواره نمایشنامه نویسی و تئاتر رضوی در هم ادغام شده و در بجنورد برگزار می شود.
جعفری در پاسخ به یکی از خبرنگاران دربارهای ادغام جشنواره نمایشنامه نویسی قزوین با جشنواره بجنورد بیان کرد: قرار است در قزوین به جای جشنواره نمایشنامه نویسی جشنواره رسانه های دیجیتال برگزار شود. همچنین باید عنوان کنم که جشنواره تئاتر رضوی مورد حمایت وزارت ارشاد است و دولت از آن حمایت می کند. بر همین اساس مدیریت اجرایی جشنواره را مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی بر عهده دارد و آقای مرادخانی معاون هنری وزارت ارشاد نیز از جشنواره حمایت بسیاری می کند.عزیزی نیز در پایان این نشست رسانه ای عنوان کرد: نمایشهای آیینی و سنتی در جشنواره فراموش نشده اند اما با توجه به حال و هوای جشنواره و فضای بجنورد به اجرای نمایشهای پرده خوانی و نقالی در جشنواره بسنده شده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش