به گزارش جامجم، آبان سال 93 مرد جوانی با مراجعه به پلیس آگاهی تهران با طرح شکایتی گفت: دیروز وقتی از مسافرت به خانه بازگشتم متوجه ناراحتی همسرم شدم. وقتی درباره علت ناراحتی پرسیدم، به من گفت که پسر شش سالهمان مورد آزار و اذیت قرار گرفته است. با پسرم صحبت کردیم، اما او نتوانست بگوید که چه کسی او را آزار داده است. پسرمان فقط به مهد کودک میرود و احتمال میدهم در آنجا مورد آزار قرار گرفته است.
پس از این شکایت، ماموران تحقیقات در این باره را آغاز کردند، اما پسربچه که دچار وحشت و اضطراب شده بود، نتوانست مرد آزارگر را معرفی کند. ماموران در ادامه متوجه شدند پسر خردسال نقاش خوبی است به همین خاطر با کمک پدر و مادرش با او صحبت کرده و خواستند تا مرد آزارگر را نقاشی کند.
پسر شش ساله مشغول نقاشی شد و با تمام شدن کارش، ماموران با مردی روبهرو شدند که در حال آشپزی است. ماموران راهی مهد کودک شده و دریافتند آشپزی در آنجا مشغول به کار است . او با دستور قضایی بازداشت و پسر بچه پس از روبهرو شدن با او دچار وحشت شد.
در ادامه پرونده برای رسیدگی به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و متهم به ریاست قاضی حسین اصغرزاده پای میز محاکمه قرار گرفت.
پدر این کودک به قاضی گفت: ماهانه مبلغ بالایی را به این مهد کودک میدادم تا فرزندم راحت باشد، اما او در آنجا مورد آزار و اذیت قرار گرفت.
مرد آشپز هم منکر اتهام خود شد و گفت: این کودک اشتباه میکند و من او را مورد آزار قرار ندادهام.
پس از دفاعیات متهم، قضات دادگاه او را به صد ضربه شلاق، شش ماه حبس و ممنوعیت کار در مراکز آموزشی و کودکان محکوم کردند. همچنین پرونده مدیر مدرسه بر اساس ماده پنجم قانون حمایت از کودکان، به خاطر اعلام نکردن گزارش این کودک آزاری به دادسرا ارسال شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
آیا این حكم تضمین خوبیه كه دیگه این آدم چنین جرمی مرتكب نشه؟
به خدا قسم مجازات این حكم نباید كمتر از 10بار اعدام باشه.
چرا نظر من كه در چارچوب شرایط شما بوده چاپ نشده ؟؟؟