به گزارش جام جم آنلاین ، طبق گفتههای سازمان جهانی بهداشت (WHO) روزانه حدود 752 عابر پیاده در جادهها کشته شده و 786 راننده و سرنشین وسایل نقلیه نیز در سراسر جهان بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست میدهند.
آمارهای گروه بانک جهانی نشان میدهد که کشورهای کمتر توسعه یافته تلفات جادهای بیشتری دارند. این میزان کشتهها به ضعف زیرساختها، استانداردهای ایمنی ضعیف در خودروها و قوانین رانندگی ناکافی مربوط است.
در این نوشتار 10 کشوری را که بیشترین آمار مرگومیر در جادهها دارند را برای شما معرفی کردهایم.
موزامبیک
این کشور که در جنوب شرق آفریقا واقع شده دهمین کشور از نظر میزان تلفات جادهای است.
سازمان جهانی بهداشت گزارش داده که نرخ مرگومیر برای هر 100 هزار نفر در این کشور 31.6 کشته است. در سال 2015 تعداد 8173 نفر بر اثر تصادفات رانندگی در موزامبیک کشته شدهاند.
رواندا
بر مبنای گزارشهای سازمان جهانی بهداشت نرخ مرگ 32.1 به ازای هر 100 هزار نفر باعث شده این کشور در رده نهم قرار گیرد. در سال گذشته نیز 3782 نفر بر اثر سوانح جادهای جان خود را از دست دادهاند.
ایران
آمار مرگومیر برای هر 100 هزار نفر در کشور ما بر اساس دادههای سازمان جهانی بهداشت 32.1 نفر ثبت شده است.
دیدن نام ایران در این فهرست بسیار تاسفآور و مایه شرمساریست.
جمهوری آفریقای مرکزی
با نرخ مرگ 32.4 نفر به ازای هر 100 هزار نفر این کشور رده هفتم مرگبارترین جادهها را دارد. سال 2015 تعداد 1495 نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادهاند.
تانزانیا
WHO گزارش کرده که به ازای هر 100 هزار نفر تعداد 32.9 نفر در سوانح رانندگی این کشور کشته میشوند. سال 2015 نیز 16211 نفر جان خود را بر اثر این سوانح از دست دادهاند.
جمهوری دموکراتیک کنگو
نرخ کشتههای تصادفات رانندگی برای این کشور به ازای هر 100 هزار نفر برابر با 33.2 و تعداد کشتههای رانندگی سال گذشتهی کنگو 22419 نفر بوده است.
لیبریا
این کشور غرب آفریقا با داشتن نرخ مرگومیر 33.7 نفری به ازای هر 100 هزار نفر، چهارمین کشوری است که مرگبارترین جادههای جهان را داراست. سال 2015 تعداد 1448 نفر جان خود را در جادههای این کشور از دست دادهاند.
مالاوی
بنا به گزارش سازمان جهانی بهداشت سال گذشته 5732 نفر در سوانح جادهای مالاوی کشته شده و این کشور به ازای هر 100 هزار نفر دارای نرخ مرگومیر جادهای 35 است.
تایلند
نرخ مرگومیر این کشور به ازای هر 100 هزار نفر 36.2 بوده و سال گذشته تعداد 24237 نفر جان خود را در جادههای این کشور از دست دادهاند.
بنا به گفتههای سازمان جهانی بهداشت، ناکافی بودن قوانین مربوط به رانندگی در حالت مستی، محدودیت سرعت و صندلی کودکان از دلایل عمده وقوع تصادفات هستند.
لیبی
لیبی مرگبارترین جادههای جهان را دارد. به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور تعداد 73.4 نفر کشته ثبت شده که با فاصله زیادی این کشور را در رده اول قرار داده است.
سال گذشته تعداد 4554 نفر در سوانح جادهای این کشور کشته شدهاند. قوانین مربوط به رانندگی در حالت مستی، محدودیت سرعت و صندلی کودکان در لیبی از دید سازمان جهانی بهداشت ناکافی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
موقعیت ولی از لحاظ مدیریتی نه
مگر نه اینكه دولت جمهوری اسلامی باید به فكر مردم باشه خصوصا قشر مرحوم كه با پراید رفت و آمد میكنن!!!