به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، به گفته محققان موفقیتآمیز بودن واکسن ابولا به این مفهوم است که این ویروس دیگر نمیتواند همچون همهگیری اخیر در غرب آفریقا، ضایعه جدی از خود برجا بگذارد.
در همهگیری اخیر این بیماری که از دسامبر سال ۲۰۱۳ آغاز شد و در سراسر منطقه غرب آفریقا گسترش پیدا کرد، بیش از ۱۱ هزار تن جان خود را از دست دادند و دستکم ۲۸ هزار و ۶۰۰ نفر به آن آلوده شدند. شیوع این بیماری واکنشهای جهانی را به دنبال داشت که یکی از آنها تلاش برای تولید واکسنی موثر برای مقابله با این بیماری بود.
نتایج نهایی تحقیقات انجام گرفته روی این واکسن در گینه و سیرالئون نشان میدهد که این واکسن در برابر یکی از کشندهترین پاتوژنهای موجود، بیشترین تاثیرگذاری را دارد. ۱۰ روز پس از واکسیناسیون، هیچ یک از افراد دریافت کننده این واکسن به بیماری ابولا مبتلا نشدند. همچنین چندین نفر پس از تزریق این واکسن فوت کردند که به گفته محققان احتمالا پیش از این به ویروس ابولا آلوده شده بودند.
کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) اظهار داشتند: تولید این واکسن دیگر برای قربانیان همهگیری اخیر این بیماری در غرب آفریقا بیفایده است، اما در صورت شیوع مجدد این ویروس، برای مقابله با آن آمادگی خواهیم داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد