به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ماهنامه دنیای زنان ، بهنوش طباطبایی به مانند بسیاری دیگر از هنرمندان تحصیلات آکادمیکش خلاف مسیر هنری بود. او که متولد اردیبهشت 60 است ابتدا به سراغ مهندسی کامپیوتر رفت و بعد از فارغ التحصیلی در این رشته و برای پیگیری علایق درونی خود به بازیگری بود که در یک دوره آزاد بازیگری که در دانشکده هنرهای زیبا برگزار می شد شرکت کرد.
همین تجربه کوتاه مدت آموزش بازیگری بود که مسیری تازه را پیش روی این بازیگر قرار داد؛ اولین تجربیات بازیگری طباطبایی در تلویزیون بود و از جمله در ابتدای دهه هشتاد و در سریالی به نام «کوی دامون»؛ سریالی که شاید به تأسی از مجموعه موفق «روزگار جوانی» کوشیده بود با قرار دادن محوریت داستان در یک خوابگاه دانشجویی شرح حالی ارائه دهد از وضعیت زندگی نسل جوانی که می خواهد در گذر از خانواده، تجربه زندگی مستقل را بیازماید.
«مسافری از هند» سریال جوانانه قاسم جعفری که نقش های اصلی آن را شیلا خداداد و سروش گودرزی بازی می کردند سریال بعدی طباطبایی بود. "عشق گمشده"، «پیله های پرواز»، و «چاردیواری» دیگر سریال های طباطبایی بوده اند.
مختصات چهره طباطبایی طوری نبود که بتواند نقش اول سریال را برعهده گیرد و برای همین اغلب می کوشید نقش های مکمل سریال ها را ایفا کند.این ویژگی در سال های بعدتر و زمانی که وارد سینما شد و آثاری نظیر «مصائب دوشیزه»، «پسران آجری» و «مجنون لیلی» را بازی کرد نیز همراه او ماند.
مکمل ماندن اما سبب ساز آن نشد که او از تلاش هایش بکاهد و اتفاقا رفته رفته کوشید خود را به عنوان یک بازیگر ششدانگ برای نقش های مکمل آثار سینمایی و تلویزیونی مطرح نماید. شاید برای همین است که می بینیم در یک درام کاملا جدی مثل «آزادراه» یا کمدی کاملا مفرحانه مثل «شاس عشق تصادف» به یک اندازه در جهت باورپذیر کردن شخصیت هایش پیش می رود.
حرکت تدریجی و پله پله و البته بی دریگری در حواشی هنری سبب ساز آن شد که طباطبایی تا پای همکاری با کارگردانانی نظیر مقدم هم برود و در مجموعه هایی مانند «مختارنامه»، «در مسیر زاینده رود» و «میکائیل» ایفای نقش کند.
در سینما هم او توانست اعتماد بهروز شعیبی کارگردان جوان و موفق سینما را جلب کرده و یکی از حساس ترین نقش های درام تاریخی- سیاسی «سیانور» یعنی نقش لیلا زمردیان همسر سازمانی مجید شریف واقفی را ایفا کند.
یکی از آخرین کارهای سینمایی این بازیگر «لابی» ساخته کارگردانی جوان به نام محمد پرویزی است که بهنوش در آن مقابل شهاب حسینی ایفای نقش کرده است.
بهنوش طباطبایی ذاتا از حواشی فراری است و این شاید به خصلت های درونی او باز می گردد که آدمی است آرام و کم حرف که اغلب اوقات فراغت خود را هم صرف مطالعه می کند. با این حال همان طور که همواره آدمیان خود نمی توانند همه اتفاقات پیش رو را تعیین کنند ازدواج بهنوش طباطبایی با مهدی پاکدل در آخرین روزهای زمستان 1389 نیز زندگی آنها را وارد مسیر تازه تری کرد.
این دو نفر در جریان همبازی بودن در فیلم «مصائب دوشیزه» بود که بیشتر با هم آشنا شدند و همین آشنایی زمینه ساز ازدواج آنها شد. بهنوش طباطبایی بعد از ازدواج با پاکدل درباره چرایی ازدواج گفته بود: چیزی که مرا جذب کرد بامزه بودن مهدی بود. من در کارم جدی هستم و همیشه وقتی سر کارم در حال تمرکز کردنم. اما مهدی اصلا اینجوری نیست؛ او سر کار همش می گوید، می خندد و دوست دارد به اطرافیانش خوش بگذرد. البته شاید در آینده تغییر کند!
بهنوش طباطبایی به اهمیت خانواده در ازدواج هم تاکید کرده و گفته بود: خانواده پاکدل، خانواده بسیار خوبی هستند که این نکته برای من اهمیت زیادی داشت و این ها علاوه بر ویژگی های شخصی خود مهدی پاکدل است.
ازدواج طباطبایی باعث شد به ناگاه هم وی و هم پاکدل که او نیز مانند طباطبایی کم حرف و آرام است در کانون حاشیه ها قرار گیرند. حاشیه هایی که با حضور آنها در برابر دوربین های تلویزیونی هم همراه شد و شرایطی را فراهم آورد که مخاطبان بیشتر و بیشتر از آنها بپرسند.
البته به نظر نمی رسید این زوج جوان بازیگر هم از قرارگیری در برابر لنز دوربین های تلویزیونی یا مجلات چندان دلخور باشند چون به هر حال صحبت درباره خوشی های زندگی و امر مقدسی همچون ازدواج همان قدر که برای شنونده جذاب است برای آنها نیز جذابیت های خاص خود را داشت.
بهنوش طباطبایی و مهدی پاکدل حدودا 5 سال و چند ماه زندگی مشترک توأم با فراز و نشیبی را تجربه کردند اما به مانند بسیاری از زوج های جوان که این روزها دور و برمان فراوان از آنها می بینیم زندگی زناشویی این دو نفر هم نتوانست بیشتر از این دوام بیاورد و این دو نفر تصمیم به جدایی گرفتند.
به مانند اغلب جدایی های هنری خبر جدایی این زوج هم ابتدا در قالب شایعات بود که منتشر شد و با اتفاقی که در صفحات اجتماعی این دو نفر افتاد این شایعه پررنگ شد.
پاک شدن عکس های مشترک و دو نفره این زوج در صفحات اینستاگرام شان باعث ایجاد شک و شبهه هایی در مورد این دو نفر شد ولی در فضای رسانه ای که کوچک ترین حرکات و اتفاقات از چشمان تیزبین رسانه ها دور نمی ماند کافی بود تا حضور بهنوش طباطبایی بدون حلقه ازدواج در رونمایی فیلم «سیانور» باعث شود بگومگوهای غیررسمی اوج بگیرد و این دو هنرمند بی حاشیه به تیتر اخبار تبدیل شوند.
پس از بالا گرفتن تب این شایعه بهنوش طباطبایی در یکی از معدود دفعاتی که مخاطب پرسشی مستقیم در این باره بود درباره جدایی از مهدی پاکدل گفت: این خبر را نه تایید می کنم و نه تکذیب، به این دلیل که فرهنگ سازی شود و در زندگی خصوصی افراد سرک نکشیم!
همین تکذیب نکردن ماجرا در عین عدم تایید آن بود که باعث شد تبی تازه در فضای رسانه ای شکل گیرد و بسیاری شایعه را درست بدانند.
البته برخی مخاطبان به این اظهارنظر طباطبایی هم واکنش نشان دادند که چطور می شود به هنگام ازدواج و در برابر دوربین های تلویزیونی با روی باز به صراحت درباره ازدواج و دلایل آن سخن گفت اما درباره شایعه طلاق نه تنها درست به مخاطبان خود توضیح نمی دهد بلکه پاسخگوی به آن را «سرک کشیدن به زندگی خصوصی» تلقی می کند.
باور این دسته از مخاطبان آن بود اگر قائل شدن حرمت برای زندگی خصوصی را به عنوان یک اصل بپذیریم طباطبایی درباره ازدواج خود که آن هم خصوصی است نباید خبری را در اختیار مخاطبان خود قرار می داد.
بهنوش طباطبایی اما بی توجه به همه این حواشی کار بازیگری خود را ادامه داد؛ او یک پیشنهاد کاری خوب از پوران درخشنده برای بازی در «زیر سقف دودی» دریافت کرد. نقشی که طباطبایی در این فیلم ایفا کرده ابتدا بنا بود توسط نیکی کریمی ایفا شود اما درگیری های نیکی کریمی در تهیه کنندگی فیلم به نام «آذر» سبب ساز آن شد قید همکاری با درخشنده را بزند و در نهایت قرعه به نام طباطبایی بیفتد که این نقش را ایفا کند.
نقش طباطبایی در «زیر سقف دودی» زنی است که پایش به زندگی یک زوج میانسال باز می شود؛ زوجی با بازی فرهاد اصلانی و مریلا زارعی که بعد از سال ها زندگی مشترک به نوعی تکرار مکررات رسیده اند و انگار زیر سقف دودی ناچار به تحمل یکدیگر شده اند. باید منتظر ماند و دید ایفای نقش طباطبایی در این کار آن قدر گل خواهد کرد که همه این حواشی را پاک کند یا خیر...
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب