در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفر جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم، به مسکو و امضای موافقتنامه راهبردی ۲۰ساله فیمابین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه،حائز اهمیت بسیارزیادی است. درواقع،این موافقتنامه کلیه حوزههای همکاری بین دوکشور را پوشش میدهد.
در سطح روابط بینالملل همواره باید کوشید تا توازن برقرار شود تا برای پیگیری مصالح ملی قدرت مانور بیشتری داشته باشیم. منتها سالهاست غرب که میخواهد سلطه خودش را در ایران احیا کند، سیاست اعمال فشار و تحریم در قبال ما اعمال کرده تا ما را به زانو درآورد تا دوباره تحت سیطرهاش قرار بگیریم.
موضع اصولی ایران همیشه گسترش دایره ارتباط با کشورهای مختلف در جهت تامین منافع ملی بوده است. طبیعتا توسعه روابط با همسایگان باید از اولویت برخوردار باشد و این امر منطق خاصی دارد. رشد و توسعه این کشورها بهطور معمول با رشد و توسعه در کشور و همینطور امنیت آنها با امنیت داخلی ما ارتباط مستقیم و متقابل دارد و در سایه همکاریهای جمعی در منطقه میتوان رشد و همافزایی قابلتوجهی بهدست آورد.
سیاست جمهوری اسلامی ایران در چارچوب نگاه به شرق و در ارتباط با کشورهای تاثیرگذار جهان، گسترش هرچه بیشتر روابط در جهت تامین منافع ملی کشورمان است. روسیه بهعنوان یک عضو شورای امنیت سازمان ملل یکی از همین کشورهاست که ایران میتواند با آن روابط مبتنی بر منافع دوجانبه داشته باشد.
بهتازگی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز بررسی کارشناسی لوایح پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم(CFT) و کنوانسیون پالرمو در کمیسیونهای تخصصی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داده است.
سفر آقای پزشکیان، رئیسجمهور کشورمان به روسیه، هم از لحاظ روابط دوجانبه و امضای سند جامع و بلندمدت روابط دو کشور مهم است و هم از نظر رایزنی و اشتراک نظر در خصوص تحولات منطقهای و بینالمللی.
دو طرف ایرانی و اروپایی در حال گفتوگو با یکدیگر هستند و نه مذاکره، چراکه هر دو نسبت به عملکرد یکدیگر انتقاداتی دارند و تلاش میکنند به دستور کار مشترکی برای مذاکرات آتی دست یابند.
درپی تحولات اخیر و گفتوگوهای جاری میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اروپایی، ضروری است تا مواضع و مطالبات طرفین بهطور شفاف و دقیق تبیین گردد. هدف اصلی این مذاکرات، بررسی امکان دستیابی به تفاهمی است که منافع ملی ایران را تامین نماید.
۱- نظام سلطه در تلاش است هویتدوستی مردم آذربایجان را به نفع پانترکها مصادره کند و هویت ترکی این مردم رادرتقابل با هویت ملی ایرانی و همبسته با هویت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان نشان دهد و به این طریق از داخل ایران اهرم فشار سیاسی ایجاد کند.
موضوع لوایح مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در گذشته به طور دقیق در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که در مقطع زمانی مربوطه، توافقی در ارتباط با مسائل هستهای مطرح شد که بر اساس آن، تعهداتی متقابل میان ایران، آمریکا و کشورهای اروپایی تعیین گردید.
ماجرای FATF از اینجا آغاز شد که لوایح CFTو پالرمو پس از تصویب مجلس و مخالفت شورای نگهبان برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام داده شد. ۸ یا ۹ ماه که از ارجاع قانون به مجمع گذشت مجمع نظرش را اعلام نکرد و این مسأله به بایگانی رفت و دیگر مجمع هم حق اظهارنظر نداشت.
پس از یک دوره طولانی یعنی با گذشت بیش از دو سال از پایان دوره ریاستی ژنرال میشل عون، روز پنجشنبه گذشته رئیسجمهور لبنان در یک رقابت معنادار انتخاب شد. به این ترتیب، ژنرال ژوزف عون بهعنوان رئیسجمهور که البته هیچ قرابتی با میشل عون ندارد، با ۹۹ رای از پالمان تایید گرفت.
رونمایی از شهر جدید موشکی ایران که با حضور فرماندهکل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی هوافضای سپاه انجام شد، برای مردم ایران، منطقه و جهان پیامهایی دارد.
رونمایی از شهر موشکی جدید در جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان ما مانند آمریکا نیز اقدامی بازدارنده محسوب میشود، زیرا آنها ضربات ما را دقیقا دیده و لمس کردهاند.
در حوزه سیاست خارجی با توجه به اهمیت امنیت منطقه، جمهوری اسلامی ایران علاقهمند به برقراری روابط سالم، متوازن و براساس حقوق بینالملل و منشور سازمان ملل متحد با سوریه است. آینده سوریه چه خواهد شد؟ درخصوص این پرسش، کارشناسان و صاحبنظران مسائل مختلفی را مطرح میکنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز قیام ۱۹دی۱۳۵۶ مردم قم و در دیدار هزاران تن از مردم این استان به نکات ارزندهای در خصوص اقدامات دشمن در عرصه نرمافزاری اشاره فرمودند: «کار نرمافزاری عبارت است از دروغپردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور افکار عمومی؛ شما رو به قوت میروید، او تبلیغ میکند که شما دارید ضعیف میشوید. خودش دارد ضعیف میشود، تبلیغ میکند که دارد قوی میشود. شما تهدیدناپذیر میشوید، او میگوید: من با تهدید شما را از بین میبرم. تبلیغات این است. یک عدهای هم تحت تاثیر قرار میگیرند.»
غربیها نشان دادهاند که بیش از آنکه تیغشان ببرد، هیاهویشان غلبه پیدا میکند. در این میان ازسال۱۹۴۵ تاکنون که هشتاد سال از کنشگری جهانی آمریکا میگذرد، جنگ روانی و ارعاب از مهمترین ابزارهای اعمال قدرت این کشورها بوده است.
۱. فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم بر محورهای کلیدی در حوزه رسانه، تبلیغات دشمن و افکار عمومی تاکید داشت که پرداختن درمسیر راهکارهای بازدارنده در جهت مصونسازی افکار عمومی را ضروری میسازد. همچنین اشاره ایشان به بحث امیدآفرینی در جامعه، اهمیت اقدامات ایجابی رسانهای را گوشزد میکند.
صحبتهای رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم به مناسبت سالروز قیام ۱۹دیماه باید محل توجه جدی قرار بگیرد. حضرت آیتا...خامنهای نسبت به مسئولان هشدار دادند که درتصمیمات خود منافع مردم ایران درنظر گرفته شود و نه منافع آمریکا.
سفر نخست وزیر عراق به ایران قطعا به تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری های نظامی و امنیتی بین تهران و بغداد کمک خواهد کرد و این همکاری بیش از هر چیز در راستای کاهش تنش های منطقه ای خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد