
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بیش از 20 دانشآموز هر روز جانشان را کف دست میگذارند تا از روستای تپه کنیز زابل خارج شوند و بتوانند اندکی آینده تاریکشان را روشن کنند.
بیش از 20 دانشآموز هر روز پشت یک وانت فرسوده مینشینند تا هیچ وقت متوجه نشوند یک سرویس مناسب مدرسه باید چه ویژگیهایی داشته باشد.
مصطفی، یکی از 20 دانشآموزی است که به احتمال زیاد نمیتوانید او را در این تصویر پیدا کنید، زیرا او خیلی برای گرفتن این عکس و انتشارش در روزنامه تلاش کرده و حتی از سوی راننده سرویس مدرسه هم تهدید شده، اما او برای نجات دانشآموزان روستا به هر دری زده تا این عکس را بهدست روزنامه جامجم برساند و مسئولان را از خطری که دانشآموزان روستای تپه کنیز را تهدید میکند آگاه کند.
آنطور که او میگوید تا به حال چند دختربچه و پسربچه از این سرویس مدرسه پایین افتاده و زخمی شدهاند.
مصطفی که کمی از دیگر بچههای روستا بزرگتر است این حادثهها را به یاد دارد و میگوید: چند سال است که این خودرو حکم سرویس مدرسه روستا را دارد و سالهایی بوده که جمعیت دانشآموزانی که با این خودرو جا به جا میشده اند به 40 نفر نیز میرسیده است. بسیار پیش آمده دانشآموزان بهخاطر نبود جا نوبتی پشت همین ماشین دویدهاند و آنقدر گرد و خاک روی سر و صورتشان نشسته که وقتی سر کلاس درس رسیدهاند چیزی از درس و مشق نفهمیدهاند، زیرا آنقدر شن در چشمهایشان نشسته که بیاختیار اشکشان جاری شده است. حالا که حدود 20 دانشآموز در روستا باقی مانده نیاز نیست بسیاری از دانشآموزان نوبت نوبت پشت این وانتبار قراضه بدوند، اما هنوز خطرات زیادی آنها را تهدید میکند، آنها از مسئولان انتظار دارند با خواندن این متن و دیدن این عکس که با زحمت زیاد برای جامجم ارسال کرده اند مشکلشان برطرف شود و دست کم یک خودروی مناسب در اختیار آنها قرار بگیرد.
مهدی آیینی - جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد