آغاز دروی برنج در گیلان

نخستین دروی برنج در گیلان در سال زراعی کنونی دیروز در فومن انجام شد.
کد خبر: ۱۰۵۱۳۵۹

عزیز احمدی، شالیکار اهل روستای کهنه گوراب و رحیم لنگری، شالیکار اهل روستای سرابستان فومن به‌طور همزمان نخستین دروی برنج در گیلان را در فصل زراعی کنونی آغاز کردند. این دو کشاورز که در مجموع شش هکتار شالیزار دارند، 17 فروردین امسال در شالیزارهایشان رقم‌های بومی برنج هاشمی، علی کاظمی و غریب کشت کردند. محمدرضا ابراهیم‌زاده، مدیر جهادکشاورزی فومن گفت: پیش‌بینی می‌شود شالیکاران فومنی امسال در 13 هزار و 870 هکتار شالیزارشان 47 هزار تن برنج تولید کنند. گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد./ خبرگزاری صداوسیما

newsQrCode
برچسب ها: برنج گیلان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها