به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، همان طور که می دانید، در روزهای اخیر بحث تعرفه اینترنت و تغییر روش محاسبه هزینه آن به سر تیتر خبرها تبدیل شده و وزارت ارتباطات نیز در واکنش به اعتراضات مردم نسبت به طرح جدید، مصوبه تغییر تعرفه ها را لغو کرده است.
اما در کنار هزینه، عامل بسیار مهم دیگر سرعت برقراری ارتباط و پهنای باند اتصال به شبکه جهانی اینترنت بوده که برای کاربران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از راه های افزایش سرعت و پهنای باند برای دسترسی به اینترنت نیز استفاده از فناوری هایی مانند فیبر نوری است که در ایران به جز چند مورد آزمایشی، هنوز به صورت فراگیر در اختیار کاربران قرار نگرفته است.
اما حالا وزارت ارتباطات از مذاکرات خود با شرکت «MTN» آفریقای جنوبی خبر داده و گفته مقدمات حضور این شرکت به عنوان سرمایه گذار خارجی در کنار شرکت های داخلی، و برای راه اندازی شبکه فیبر نوری در هشت کلانشهر کشور فراهم شده و موافقت نامه صاحبان سهام نیز به زودی نهایی می شود.
شرکت MTN در مجموع 750 میلیون دلار سرمایه را وارد پروژه فیبر نوری کشور می کند
بر اساس گفته های وزیر ارتباطات، موافقت نامه مذکور طی یک یا دو هفته آینده جمع بندی شده و سند نهایی آن نیز کامل می شود. واعظی همچنین از سرمایه گذاری 750 میلیون دلاری MTN در پروژه فیبر نوری کشور خبر داد و گفت نزدیک به 300 میلیون دلار از این مبلغ به صورت مستقیم، و 450 میلیون دلار آن به صورت غیر مستقیم سرمایه گذاری خواهد شد.
وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به عدم موفقیت پروژه قبلی (که در اختیار یک اپراتور ایرانی بود) اظهار داشت که پیمانکار پروژه، در برآورد هزینه ها اشتباه کرد و این امر موجب تأخیر در اجرای برنامه ها شد. اما حالا مذاکرات با شرکت خارجی 90 درصد پیشرفت داشته و پس از انعقاد قرارداد، فاز عملیاتی پروژه آغاز خواهد شد.
گفتنی است گروه MTN به عنوان یک شرکت چند ملیتی ارتباطات از راه دور با فعالیت در 21 کشور محدوده آفریقا و خاورمیانه، 11 سال پیش برای پروژه اپراتور دوم به ایران آمد و طی شراکت با شرکت گسترش الکترونیک ایران، صاحب 49 درصد از سهام ایرانسل شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر