به گزارش جامجم آنلاین به نقل از سخت افزار، معماری هر 4 محصول را می توان به گونه ای KbyLake Refresh دانست اما جای تعجب است که کارایی آنها به طور چشمگیری افزایش یافته است! بخشی از این افزایش پرفورمنس به دلیل بالا بردن تعدد هستهها است؛ اینتل به دلیل رقابت با پردازنده های پر از هسته ی AMD! بالاخره دست از تولید پردازنده های 4 هسته ای Mainstream دسکتاپ و دو هسته هایی سری Ultra Low Voltage برداشته و به هر گروه 2 هسته را افزوده است.
این مطلب به مقایسه دو پردازنده Core i7-8550U و Core i7-7500U پرداخته و ارتقاء مدل Core i7-8550U را تحت بررسی قرار می دهد. Core i7-8550U جایگزین Core i7-7500U خواهد شد و به لطف فناوری Hyper-Threading، تعداد هسته ها از 4 عدد منطقی به 8 عدد افزایش پیدا می کند. از آنجایی که اینتل خواهان آن بود که ولتاژ و توان حرارتی (TDP) با وجود افزایش تعداد هسته ها و عملکرد، همچنان بر روی 15 وات باقی بماند و به همین علت فرکانس پایه را مقداری کاهش داده و در Core i7-8550U به 1.8 گیگاهرتز رسیده است و این در حالی است که فرکانس پایه در Core i7-7500U برابر با 2.7 گیگاهرتز است. همراه با گرافیک مجتمع UHD Graphics 620، نسل هشتم (کافی لیک) در زمینه گرافیکی نیز ارتقاء عظیمی خصوصا در بخش کدک ها برداشته است. در ادامه شاهد آزمون های Cinebench 11، Cinebench 15، Fritz و NovaBench هستیم که حداقل 47 درصد افزایش کارایی در آنها به ثبت رسیده است.
اما می دانیم که توان اصلی یک پردازنده تنها در آزمون های بنچمارک روشن نشده و برای همین سری به آزمون فتوشاپ زده ایم:
بدین ترتیب خوشحال باشید که نوت بوک های کم مصرف و میان قیمتی که به زودی راهی بازار خواهند شد، حتی در صورت قرارگیری در کنار یک کارت گرافیک مناسب، می تواند بازی های روز را اجرا کرده و نرم افزارهای رندر را با 2 برابر توان بیشتر هندل نماید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم