به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سردار تقی مهری در اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران گفت: حدود ۵۰ درصد از کسانی که در سال ۹۵ در کشور فوت کرده اند، در اثر حوادث رانندگی بوده است. در سایر کشورهای دنیا حوادث ترافیکی رتبه بالایی ندارند اما در ایران این موضوع رتبه اول را دارد.
وی افزود: در دنیا سالانه یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جان خود را بر اثر حوادث ترافیکی از دست می دهند و حدود ۵۵ میلیون نفر نیز در این حوادث مصدوم می شوند.
سردار مهری تصریح کرد: در کشور ما بر اثر حوادث ترافیکی سالانه حدود ۱۶ هزار نفر کشته می شوند و ۳۳۳ هزار نفر نیز دچار مصدومیت شده که برای پیشگیری از این نوع حوادث می بایست پیش بینی های لازم به عمل آید.
وی گفت: در حوادث ترافیکی، ۷۲ درصد جان باختگان در خارج از شهرها و بقیه نیز در داخل شهرها جان خود را از دست می دهند. سهم عابران پیاده نیز از مصدومان و کشته شدگان درون شهری حدود ۸۰ درصد است.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در سال های گذشته سالانه حدود ۲۷ هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست می دادند که این آمار تا پایان سال گذشته به ۱۶ هزار نفر کاهش یافت.
وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که پلیس در دهه ۸۰ به آن پرداخت، موضوع همیاران پلیس بود و در این زمینه فرهنگسازی هایی صورت گرفت و در آن سالها تسهیلات خوبی برای موتورسیکلت سواران نیز توسط شرکت های بیمه ای در نظر گرفته شد.
سردار مهری افزود: در سال های گذشته بیش از ۸ هزار نقطه حادثه خیز در کشور را شناسایی کردیم که از این بین حدود ۳ هزار نقطه را اصلاح هندسی انجام دادیم اما اکنون ۵ هزار و ۴۰۰ نقطه کماکان حادثه خیز هستند.
وی ادامه داد: در سال ۸۴، هفت میلیون خودرو و ۴ میلیون موتورسیکلت در کشور وجود داشت اما اکنون بیش از ۲۰ میلیون خودرو و بیش از ۱۱.۵ موتورسیکلت در کشور تردد می کنند اما در این سالها فرهنگسازی های زیادی اتفاق افتاده است.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: اکنون ۳۰ درصد از عوامل تصادفات، موتورسیکلت سواران هستند که می بایست روی این موضوع نیز تمرکز کرده و فرهنگسازی انجام دهند.
سردار مهری افزود: ۵۱ درصد کشته شدگان در حوادث ترافیکی بین ۲۱ تا ۵۰ سال سن دارند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد