در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سردار حسین اشتری در ششمین نشست گروه کاری روسای پلیس مقابله با جرایم سایبری کشورهای اروپا و آسیا گفت: ایران کشوری پهناور، چهار فصل و یکی از تاریخی ترین کشورهای جهان است؛ با سابقه کهن، دارای فرهنگ دیرینه با آداب اسلامی و ایرانی است و مردمی مهربان که به دنبال تعالی بشر و ملل هستند.
فرمانده ناجا افزود: پلیس ایران در ۶ هزار کیلومتر مرز خاکی، ۲۷۰۰ کیلومتر مرز آبی و با هزار و ۲۹ شهر و شهرستان به تأمین امنیت مردم در زمین، دریا، هوا و فضای سایبری مشغول است و در راستای تحقق این هدف، ۱۳ هزار شهید تقدیم کرده است.
وی ادامه داد: ایران از اعضای موسس سازمان ملل متحد، سازمان اکو، جنبش عدم تعهد، سازمان کنفرانس اسلامی و اپک است که این خود نشان دهنده حرکت فعالانه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل است.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: فضای سایبر امروز به شکل قابل توجهی، تمام ابعاد زندگی بشر را در حوزه های مختلف به خود وابسته کرده است. این فضا دارای فرصت های بسیار مناسبی مانند کاهش هزینه ها، جذابیت و تنوع، آزادی اطلاعات و ارتباطات برای کاربران است.
وی افزود: اکثر نهادهای دولتی و خصوصی، خدمات مختلف خود را در بستر این فضا برای شهروندان برنامه ریزی و اجرا می کنند. بر این اساس تأمین امنیت فضای سایبر، دغدغه اصلی همه کشورهای جهان است.
سردار اشتری تصریح کرد: امروز مقوله امنیت به هم پیوسته است. یعنی کشورها برای تأمین امنیت سایبری خود نیازمند مشارکت بینالمللی هستند و پلیس های جهان با ظرفیت های بینالمللی مانند اینترپل، یوروپل، دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد و بخش های خصوصی، نهایت همکاری را دارند.
فرمانده ناجا عنوان کرد: البته سازمان اینترپل نیز به درستی با راه اندازی مجتمع جهانی نوآوری سازمان اینترپل، گام مهمی در مقابله با جرایم سایبری و کمک به کشورهای عضو برداشته است.
وی اظهار داشت: این مجتمع نیز در این راستا اقدامات خوبی انجام داده که قابل تقدیر است.
این مقام مسئول گفت: حملات تروریستی، سایبری توسط مجرمین به زیرساخت کشورها منجر به تهدید صلح و امنیت بینالمللی می شود که در این راستا مقابله با این تهدیدات از اهداف مهم مجتمع جهانی نوآوری سازمان اینترپول است.
وی با اشاره به مهمترین تهدیداتی که در حال حاضر فضای سایبری را تحت تأثیر قرار داده است، یادآور شد: فعالیت ها و توسعه گروه های سازمان یافته جهانی در فضای سایبری و بهره برداری مجرمانه گروه های تروریستی از فضای مجازی، جزء مهمترین تهدیدات است.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: جرایم سایبری بدون شک مهمترین شکل جدید از جرایم است که یک واکنش جهانی را طلب می کند.
فرمانده ناجا اظهار داشت: طی دهه های گذشته برای مقابله با جرایمی مثل قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان از طریق ایجاد موافقتنامه های بینالمللی اقدام شده است.
وی تأکید کرد: جرایم سایبری جهان امروز را با چالش های عدیده روبرو ساخته است و این امر متأثر از بهره گیری تروریست ها و مجرمین بینالمللی و جرایم سازمان یافته از فضای سایبری و فناوری های نوین و پیچیده است.
فرمانده نیروی انتظامی اظهار داشت: به نظر اینجانب تمامی کشورها برای تأمین امنیت فضای سایبر و مقابله موثر با جرایم سایبری ابتدا باید به یک ادبیات و فهم مشترک در این حوزه دست یابند و نشست روسای بخش های مقابله با جرایم سایبری با محوریت اینترپول می تواند در دستیابی پلیس کشور ها به این مهم نقش موثری داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با تلاش و همکاری همه جانبه، همه پلیس های سایبری کشورها، سازمان اینترپول، مراکز جرایم سایبری یوروپل و دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد و بخش های خصوصی شاهد یک فضای امن و آرام برای همه کاربران قانون مدار در فضای سایبری باشیم و این نشست دستاوردهای بسیار کاربردی و عملیاتی برای شرکت کننده ها داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد