به گزارش جام جم آنلاین از مهر، رضا مظلوم فارسی باف، در خصوص طرح خود با عنوان داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج گفت: صرع تاکنون هیچ گونه درمانی نداشته بر این اساس در صدد برآمدیم که برای اولین بار داروی درمانی صرع و تشنج را اختراع کنیم.
وی افزود: براساس تحقیقات انجام شده افرادی که مبتلا به تشنج و صرع هستند داروهایی مصرف می کنند که بیمار طی آن به این داروها وابسته می شود و در طول عمر خود با عوارض شدید دارویی اعم از آلودگی شدید، تشنج های دائمی و آسیب های جدی روبرو می شود.
مظلوم فارسی باف تصریح کرد: داروهای تولید شده در سطح بین الملل تا به حال درمانگر نبوده اند به همین دلیل توانستیم اولین داروی قطعی درمان صرع و تشنج را اختراع کنیم.
وی با بیان اینکه این دارو دارای گواهینامه ثبت اختراع از قوه قضائیه است، گفت: تست هایی روی بیماران مختلف مبتلا به صرع و تشنج دائمی و موقت در دانشگاه شهید بهشتی داشتیم که موفق شدیم این داروی ترکیبی و گیاهی را به تولید برسانیم.
این محقق با اشاره به اینکه این دارو می تواند در قالب شربت و قرص به تولید برسد، خاطرنشان کرد: داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج با تجویز پزشک و با نسخه براساس وزن و میزان بیماری صرع تجویز می شود.
به گفته وی این دارو عوارض جانبی ندارد و ظرف مدت ۶ تا ۱۲ ماه، فرد مبتلا به صرع و تشنج را درمان می کند.
مظلوم فارسی باف یادآور شد: برای تولید انبوه این دارو نیاز به سرمایه گذار داریم که علاوه بر تولید آن در داخل بتوانیم به مرحله صادرات نیز برسیم.
وی تأکید کرد: براساس آمار اعلام شده به صورت مستقیم ۳۴۰ میلیون نفر بیمار نیازمند این دارو هستند و در سطح بین الملل و جامعه پزشکی جهانی فوق العاده مهم و تأثیر گذار است و تولید این دارو جزء تکنولوژی پزشکی برتر به شمار می رود.
بر اساس این گزارش، داروی ایرانی درمان صرع و تشنج، دارای تأییدیه از امور پژوهشی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تأییدیه از پارک فناوری پردیس، تأییدیه از معاونت علمی و فناوری و مصوبه شورای عالی پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد