
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده مردم تربتجام و تایباد گفت: آمریکاییها از تهدیدی که علیه آنها انجام شد و آسیبپذیری که دستگاه امنیتی داشت بهترین بهرهبرداری را کرده و آنها تبدیل به یک فرصت و اهرم فشار علیه مخالفان خود در منطقه کردند.
این استاد روابط بینالملل افزود: آمریکاییها در آن مقطع زمانی با عراق دچار مشکل بودند و احساس کردند که صدام حسین دیگر فرد تابع قبلی در برابر آنان نبوده و برای متحدان این کشور در حاشیه خلیجفارس و عربستان مشکل ایجاد میکند لذا به عراق حمله کرده و تلاش کردند بر ذخایر نفت عراق مسلط شده و تأثیرگذاری در اوپک را بر عهده بگیرند تا حفاظت از جریان نفت خاورمیانه و متحدان خود ازجمله کویت، امارات و عربستان سعودی را انجام بدهند.
دبیر کمیته بینالملل کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل دومی که آمریکاییها در آن مقطع زمانی داشتند شکلگیری پیمان شانگهای درآسیای مرکزی بود. چون پایگاههای "کیدو" و "ماناس" که آمریکا درآسیای میانه داشتند بر اساس پیمان شانگهای ازدستداده شد و نمیتوانستند این قراردادها را تمدید کنند. لذا به بهانه اینکه رهبر القاعده در افغانستان حضور دارد و دولت طالبان حاضر به همکاری با این کشور نیست به افغانستان حمله کرده و این کشور را اشغال کردند و به این واسطه پایگاههای بزرگی در مناطق مختلف افغانستان مانند "پایگاه ببران" اطراف کابل و"پایگاه شیندند" در اطراف هرات را مستقر کردند.
این استاد روابط بینالملل تأکید کرد: بحث دیگر آمریکا، جمهوری اسلامی ایران بود، کشور ما سیاستهای سلطهطلبان آمریکا بر خاورمیانه و حمایت از رژیم صهیونیستی را قبول نداشته و ندارد و تلاش کرده بهعنوان الگویی مستقل راه را به دیگر کشورها، بدون زیر نفوذ قرار گرفتن آمریکا نشان دهد که این امر منجر شده تا منافع آنان در منطقه آسیب ببیند.
جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده مردم تربتجام و تایباد با تأکید بر اینکه آمریکا با توجه به مشکلاتی که برای آنان در منطقه ازجمله برای اسرائیل ایجاد شد راضی نبودند. لذا یازده سپتامبر را بهعنوان یک ابزار علیه ایران استفاده کردند افزود: حرف آمریکا این بود که بخشی از مدیران القاعده در ایران تحت آموزش هستند. درحالیکه بعد از حمله آمریکا به افغانستان بخشی از سران القاعده در منطقه پراکنده شدند و اتهاماتی که به ایران زده شد ربطی به یازده سپتامبر نداشت.
وی گفت: در کل آمریکاییها این عادت را در طول تاریخدارند که از هر تهدیدی علیه خودشان حداکثر استفاده را ببرند تا آن را تبدیل به یک ابزار تهدید علیه دشمنان خودنمایند. آمریکا اگر قرار بود به کشوری حمله کند باید به عربستان یا مصر حمله میکرد. چون اتباع این دو کشور نقش کلیدی در عملیات یازده سپتامبر داشتند.
این استاد روابط بینالملل با تأکید بر اینکه به علت قدرت نظامی بالای ایران آمریکا نتوانست به کشور حمله کند افزود: چون قدرت نظامی ایران بالابود، آمریکا جرئت حمله را پیدا نکرد وگرنه همان زمان بوش پسر بدش نمیآمد که حمله نظامی به جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
وی در مورد تلاش عربستان برای ورود ایران به پرونده 11 سپتامبر تأکید کرد: سعودیها از هر شیوه و ابزاری برای آسیب زدن به ایران استفاده میکنند، این رژیم در راستای اقدامات خبیث خود حمایت از منافقین که گروهی تروریستی هستند را در دستور کار خود قرار داده و دخالت در امور داخلی کشور و قومیتها دارد و حتی تجهیزات نظامی به گروهای ضدانقلاب میدهد.
این استاد روابط بینالملل با اشاره به نقش عربستان در حملات تروریستی 11 سپتامبر گفت: واقعیت این است که القاعده با جمهوری اسلامی ایران هیچ ارتباطی ندارد و اکثر کسانی که در 11 سپتامبر به برجهای دو قلوی تجارت جهانی حمله کردند ملیت سعودی داشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد