سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، تعداد کانالهایی که جوانان را به ازدواج موقت تشویق کرده و با معرفی کیس به آنها قصد کسب درآمد دارند، در شبکههای اجتماعی کم نیست. برخی از این کانالها فعالیت خود را قانونی یا با مجوز معرفی کرده و سعی در جلب اعتماد مردم دارند.
هنوز مشخص نیست که اصلا سازمانی برای صدور چنین مجوزهایی وجود دارد یا خیر، اما بر اساس گفتههای رئیس پلیس فتا پایتخت، این افراد در صورت شناسایی تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند.
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: فعالیت کانالها یا ایدیهای ازدواج موقت و همسریابی در شبکههای اجتماعی، توسط پلیس رصد، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی میشوند و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
وی در پاسخ به این سوال که این فعالیتها غیرقانونی است یا خیر ادامه داد: مسئول انطباق موضوعات مختلف با قوانین، مراجع قضایی هستند و باید از آنها غیرقانونی بودن یا نبودن این مسئله را پرسید، اما نهادی برای صادر کردن مجوز برای فعالیت در این زمینهها در فضای مجازی وجود ندارد.
رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار کرد: شهروندان میتواند تخلفات در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا و سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛