در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، این تحقیقات در دانشگاه مکزیکو انجام شده است. از همین تحقیقات کشف شد که سیگاری هایی که به کرونا مبتلا شده اند نسبت به سایر افراد عادی کمتر نیاز به بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه پیدا کرده اند.
این یافته ها از این تئوری پشتیبانی می کند که افراد سیگاری به نوعی از ویروس کرونا محافظت می شوند و داده هایی از انگلیس ، ایالات متحده ، چین و ایتالیا این نتایج مشابه را نشان می دهد.
دانشمندان این احتمال را در نظر می گیرند که ممکن است نیکوتین قادر به جلوگیری از ورود ویروس کرونا به سلول ها باشد و در وهله اول از بروز عفونت جلوگیری کند.
برخی دیگر می گویند که نیکوتین ممکن است سیستم ایمنی بدن را کنترل کرده و آن را از واکنش بیش از حد خطرناک در برابر عفونت متوقف کن؛پدیده ای که منجر به فوت بسیاری از بیماران کوید19 می شود.
پزشکان علاقه مند به آزمایش نیکوتین در تقابل با کوید19 هستند. ولی آنها هشدار داده اند که به دلیل خطرات شناخته شده سیگار هیچکس را تشویق به سیگار کشیدن نمی کنند.
به هر حال از این تحقیق برمی آید که سیگاری ها 23 درصد کمتر از کسانی که هرگز سیگار نکشیده اند با تست کرونای مثبت روبرو شده اند. همچنین آنها شش درصد کمتر در بیمارستان بستری هستند و بیشتر از افراد غیر سیگاری از خطر ICU یا مرگ دورند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد