به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، از هر پنج مرگ زودرس رخ داده در جهان یکی به دلیل تاثیرات منفی آلودگی ناشی از سوخت های فسیلی بر انسان است. البته تأثیرات سوختن زغال سنگ ، نفت و گاز طبیعی بر روی سلامتی ممکن است بسیار بالاتر از مقدار عنوان شده باشد.
در این تحقیق که در مجله تحقیقات زیست محیطی منتشر شده مناطقی از چین ، هند ، اروپا و شمال شرقی ایالات متحده از جمله مناطق آسیب دیده هستند که سهم نامناسبی بالغ بر 8.7 میلیون مرگ سالانه ناشی از سوخت های فسیلی را متحمل می شوند.
تحقیقات جدید بیشترین ارزیابی را در مورد مرگ زودرس در اثر آلودگی هوای سوخت های فسیلی انجام داده است. مطالعه دیگری در سال 2017 تعداد مرگ و میر سالانه ناشی از تمام ذرات معلق در هوا را در بر گرفته است - از جمله گرد و غبار و دود ناشی از سوختگی های کشاورزی و آتش سوزی – یعنی چیزی حدود چهار میلیون و 200 هزار میلیون نفر.
تحقیقات قبلی بر اساس داده های ماهواره ای و مشاهدات زمینی برای تشخیص آلودگی ناشی از سوزاندن سوخت های فسیلی از سایر منابع ذرات مضر ، مانند آتش سوزی یا گرد و غبار بود.
تیم سه دانشگاهی از انگلیس و دانشگاه هاروارد با استفاده از یک مدل با وضوح بالا سعی در غلبه بر این مشکل داشتند تا نشانه واضح تری از انواع آلاینده ها که مردم در یک منطقه خاص تنفس می کنند ، ارائه دهند.
با افزایش نگرانی در مورد نقشی که سوزاندن سوخت های فسیلی در ایجاد تغییرات آب و هوایی ایفا می کند محققان اظهار امیدواری می کنند که این مطالعه ، براساس داده های سال 2018 ، انگیزه بیشتری برای سرعت بخشیدن به تغییر جهت انرژی پاک تر برای دولت ها فراهم کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد