به گزارش جام جم آنلاین، علی عبداللهپور، مدیر عامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران در گفتگو با فارس درباره وضعیت سلامت کارکنان متروی تهران در شرایط کنونی اظهارداشت: از ابتدای همهگیری بیماری کرونا و با توجه با اعلام وضعیت شهرهای درگیر با این بیماری، متروی تهران نه تنها فعالیت خود را متوقف نکرده بلکه با اتخاذ تدابیر ویژهای به ارایه خدمت به شهروندان ادامه داده است.
وی افزود: در سطح ایستگاههای مترو به طور متوسط بین ۱۰ تا ۲۰ هزار مسافر در هر ایستگاه تردد دارد که همین عامل ارتباط همکاران شرکت بهرهبرداری مترو با مسافران و احتمال بالای شیوع بیماری در آن ها است که به همین دلیل متأسفانه متروی تهران تعدادی از پرسنل خدوم خود را از دست داد و تعداد بسیاری نیز درگیر این بیماری شدند که حال برخی از آنها رو به وخامت گذاشت.
وی بیان داشت: همین عامل باعث شد که سایر همکاران با فشار مضاعف مشغول خدمت رسانی شوند؛ در واقع کارکنان متروی تهران در این شرایط سخت، کاری جهادی را انجام میدهند. به همین منظور از متولیان طرح سراسری و ملی واکسیناسیون کرونا این درخواست را دارم تا همکاران شرکت بهرهبرداری متروی تهران به خصوص پرسنل شاغل در ایستگاهها و راهبران قطار در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند.
عبداللهپور در خصوص اقدامات شرکت بهرهبرداری متروی تهران در زمینه مقابله با بیماری کرونا گفت: متروی تهران از مکانهایی بود که به دلیل حجم بالای مسافران این نگرانی در آن وجود داشت که باعث گسترش بیشتر این بیماری شود. شرکت بهرهبرداری متروی تهران از زمان شیوع این بیماری برنامههای مختلفی را به منظور کاهش زنجیره کرونا انجام داده است. ضدعفونی تمامی قطارها در پایانههای مترو، علامتگذاریصندلی های متروی به منظور رعایت فاصله اجتماعی، برپایی غرفههای فروش ماسک با قیمت ارزان در ایستگاههای مترو، اجرای طرح سراسری تست سریع و رایگان کرونا در ایستگاههای منتخب، اجرای برنامههای متنوع فرهنگی در قالب کتیبههای آموزشی و نمایشگاههای عکس و پوستر، تهیه و پخش کلیپهای مربوط با راههای مقابله با بیماری کرونا از طریق نمایشگرهای قطارها و ایستگاه های مترو و تهیه و پخش پادکست رادیویی و برنامههای دیگری که در این زمینه اجرا شد.
مدیر عامل شرکت بهرهبردای هم چنین خاطر نشان کرد: با توجه به درخواست کمیته ملی مبارزه با کرونا مبنی بر مشارکت حداکثری ارگانها و نهادهای کشور در طرح سراسری واکسیناسیون کرونا و طی دستور شهردار تهران، شرکت بهرهبرداری متروی تهران طی ارسال نامهای در این خصوص اعلام آمادگی کرده که با توجه به موقعیت جغرافیایی و دسترسی سریع و مناسب به نزدیکترین ایستگاه متروی محل سکونت شهروندان حدود ۲۰ ایستگاه مترو معرفی شده است.
گفتنی است، از آغاز همهگیری ویروس کرونا و به ویژه در کلان شهرهای کشور، جابجایی و سفرهای درون شهری شهروندان به عنوان یک دغدغه نزد مسوولان و مدیران سیستم حمل و نقل شهری مطرح بوده است. در این بین متروی تهران به عنوان بزرگترین سامانه حمل و نقل شهری و با توجه به حجم انبوه مسافران، این نگرانی را در خصوص گسترش زنجیره بیماری کرونا داشته است.
علیرغم تمامی مشکلات، متروی تهران همچون گذشته و با تدابیر اتخاذ شده از سوی مدیران خود، همچنان به ارائه خدمات به مسافران ادامه میدهد.
مدتی است که بنا به دستور کمیته ملی مبارزه با بیماری کرونا و مساعدت وزارتخانههای مربوطه، طرح ملی و سراسری تزریق واکسن با توجه اولویتبندی اعلام شده در حال اجرا است که بخشی از این اولویتبندی شامل نیروهای خدمات شهری است با این حال ظاهراً نیروهای شاغل در متروی تهران به عنوان بخشی از نیروهای خدمات شهری که با مسافران و شهروندان ارتباط مستقیم دارند در این اولویت بندی قرار نگرفتهاند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد