متخصصان تشریح کردند

چه عواملی باعث عفونت ایمپلنت دندان می شود

متخصصان می‌گویند عوامل مختلفی می‌توانند باعث عفونت دندان کاشته شده شوند.
کد خبر: ۱۳۱۸۲۵۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ امروزه کاشت دندان (ایمپلنت) یکی از دلایل اصلی مراجعه به دندانپزشک محسوب می‌شود. عملکرد دندان کاشته شده همانند دندان طبیعی است و متاسفانه مانند آن ممکن است دچار عفونت شود.

اگر از جمله افرادی هستید که به بهداشت دهان و دندان بی توجهی بوده و یا به ندرت به دندانپزشک مراجعه می‌کنید، احتمال آنکه به عفونت ایمپلنت مبتلا شوید زیاد است. بسته به آنکه شدت عفونت به چه میزان است، دندانپزشک از راهکار‌های مختلف برای درمان آن استفاده می‌کند.

این راهکار‌های درمانی می‌توانند شامل تجویز آنتی بیوتیک، عمل جراحی، لیزر درمانی برای جداسازی بخش عفونی، از بین بردن مکانیکی و یا درمان‌های ضدمیکروبی شوند. توصیه می‌شود پس از مشاهده هر گونه عفونت در ایمپلنت سریعاً به دندانپزشک مراجعه کنید.

طیف گسترده‌ای از موضوعات می‌تواند باعث بروز این عفونت شود. با این حال، اصلی‌ترین دلیل این موضوع استعمال دخانیات است. در واقع استعمال دخانیات باعث انقباض و گرفتگی عروق خون رسان به لثه می‌شود. همین امر کار بدن برای ارسال مواد غذایی و آنتی بادی‌ها (پادتن) برای مبارزه با عوامل عفونی را سخت می‌کند. به همین دلیل بدن نمی‌تواند با عفونت مبارزه کرده و مواد زائد و سمی را از بافت لثه خارج کند.

از دیگر عواملی که می‌تواند باعث عفونت ایمپلنت شود می‌توان به پوکی استخوان، دیابت و مشکلات مرتبط با سیستم ایمنی اشاره کرد. همچنین افرادی که در گذشته سابقه ابتلا به عفونت‌های لثه را داشته اند در خطر بیشتری برای عفونت ایمپلنت قرار دارند.

ایمپلنت

یکی از سوالاتی که همواره افراد با آن مواجه هستند این است که چگونه بدانیم دندان کاشته شده عفونت کرده است؟ متخصصان در پاسخ می‌گویند شواهد زیادی برای این موضوع وجود دارد. اصلی‌ترین مواردی که می‌تواند نشان دهنده عفونت ایمپلنت باشد شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- مزه بد دهان و یا بوی بد تنفس: زمانی که ایمپلنت دچار عفونت می‌شود شروع به انتشار بوی نامطبوع از خود می‌کند که باعث تغییر مزه دهان و نیز بوی بد تنفس می‌شود.

۲- چرک کردن یا خونریزی: برای اینکار باید از یک آیینه بهره بگیرید. اگر مشاهده کردید محل کاشت دندان چرک کرده و یا خونریزی دارد، این امر بدان معناست که باید هر چه سریعتر به دندان پزشک مراجعه کنید.

۳- تب و یا درد: بیشتر باکتری‌هایی که باعث بروز عفونت ایمپلنت می‌شوند، درد را نیز به همراه خواهند داشت. همچنین بدن برای مبارزه با عفونت اقدام به افزایش درجه حرارت می‌کند.

۴- لثه قرمز و متورم: تورم و قرمزی لثه یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های عفونت ایمپلنت است.

۵- سختی در عمل جویدن

۶- شل شدن ایمپلنت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها